Rennie Spearmint 680 mg/80 mg, 24 comprimate masticabile, Bayer

Rennie Spearmint 680 mg/80 mg, 24 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/STOMAC-SI-ACIDITATE - BAYER
Bayer
P01355

Rennie Spearmint 680 mg/80 mg comprimate masticabile Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica; Amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice,

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Rennie Spearmint 680 mg/80 mg, 24 comprimate masticabile, Bayer

Rennie Spearmint 680 mg/80 mg comprimate masticabile

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica;

Amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani: 1–2 comprimate masticabile Rennie Spearmint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile. Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active: Fiecare comprimat masticabil contine carbonat de calciu 680 mg, carbonat de magneziu 80 mg

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati Rennie Spearmint daca sunteti alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca suferiti de tulburari renale grave, in caz de hipercalcemie, in caz de litiaza renala cu calculi ce contin depozite de calciu sau in caz de hipofosfatemie.

Rennie Spearmint contine zahar. Acest lucru ar trebui avut in vedere la pacientii cu diabet zaharat.

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Nu utilizati Rennie Spearmint o perioada indelungata decat in cazul in care aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra.

Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 24 comprimate masticabileData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38

EAN: 3534510000702
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.