Descrierea si returnarea produselor

Farmacia Dav depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Farmacia Dav nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Farmacia Dav este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail la comenzi@farmaciiledav.ro decizia sa de a renunta la produsele comandate (partial sau total).

Exceptări de la dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art.16 lit. d), e), f)

- produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; 

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; 

- produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 

- Produse sigilate incadrate in categoria medicamentelor de uz uman, care necesita conditii speciale de depozitare si pastrare, astfel cum acestea sunt mentionate in prospect de detinatorului autorizatiei de punere pe piata. Prin exceptie, se accepta returul medicamentelor de uz uman sigilate/desigilate care prezinta deficient de calitate si/sau conformitate. 

Atentie! Medicamentele (OTC) nu pot fi returnate! 

Modalitati Retur

Pentru a va exercita dreptul de returnare va rugam sa descarcati, printati si sa completati formularul de retur. Acesta trebuie pus in coletul de retur.

In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare sunt suportate de catre client.

DESCARCA FORMULAR RETUR