Parasinus, 20 comprimate, Gsk

W49472
Parasinus, 20 comprimate, Gsk - RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
5.0 (1 review-uri)

Paracetamolul este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor uşoare până la moderate şi ca antipiretic. Clorhidratul de pseudoefedrină reduce rinoreea şi congestia nazală.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Parasinus, 20 comprimate, Gsk

Parasinus este indicat în: profilaxia şi tratamentul inflamaţiei mucoasei nazale (rinită) de natură alergică şi vasomotorie şi pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei (pentru ameliorarea strănutului, rinoreei, congestiei nazale şi sinusale, febrei, cefaleei, a ochilor înlăcrimați, durerilor musculare și durerilor la nivelul sinusurilor) și pentru tratamentul simptomatic al durerilor uşoare şi moderate cu diferite localizări: dureri de cap, dureri în gât, dureri de articulaţii sau de spate, dureri dentare, dureri în timpul ciclului menstrual, nevralgii, migrene.

Paracetamolul este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor uşoare până la moderate şi ca antipiretic. Clorhidratul de pseudoefedrină reduce rinoreea şi congestia nazală. 

Clorfenamina potenţează efectele pseudoefedrinei şi induce o ameliorare a congestiei nazale, rinoreei şi strănutului datorită efectelor de diminuare a secreţiilor mucoase. 

Compozitie:

Substanţele active sunt: paracetamol 500 mg, maleat de clorfenamină 3 mg, clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg.

Celelalte componente sunt: amidon pregelatinizat, talc, povidonă, acid stearic, stearat de magneziu. 

Mod de administrare:  

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Pentru administrare orală.

Trebuie să utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă recomandată pentru a vă ameliora simptomele.

Comprimatele se vor administra cu o jumătate de oră înainte de mese; se recomandă ingestia comprimatelor cu o cantitate suficientă de lichid.

Interval minim între administrări: 4 ore.

A nu se depăşi doza recomandată sau frecvenţa de administrare.

Contraindicații:

Nu utilizați Parasinus:

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la paracetamol, pseudoefedrină, clorfenamină, fenacetină, la alte antihistaminice, alte antiinflamatoare (risc crescut de reacţii alergice) sau la oricare dintre celelalte componente ale Parasinus;

- Nu se administrează copiilor cu vârsta sub 12 ani, decât la recomandarea medicului. 

Precautii:

Înainte să utilizaţi Parasinus, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Nu se recomandă administrarea Parasinus în timpul sarcinii şi alăptării decât la sfatul medicului. 

Paracetamol Zentiva poate fi utilizat în timpul alăptării, în dozele terapeutice şi pentru o scurtă perioadă de timp, la recomandarea medicului. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Datorită proprietăţilor anticolinergice ale clorfenaminei care pot provoca somnolenţă, ameţeală, vedere înceţoşată, la unii pacienţi produsul poate afecta grav capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje. 

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review