Gastimax Med, 30 comprimate masticabile, Fiterman

P548488250
Gastimax Med, 30 comprimate masticabile, Fiterman - STOMAC-SI-ACIDITATE - FITERMAN
Fiterman

Reduce simptomele refluxului gastro-esofagian: arsuri in capul pieptului, regurgitatie acida, indigestie, tuse legata de reflux, inflamatia faringelui si a laringelui.

[...]

Descriere: Gastimax Med, 30 comprimate masticabile, Fiterman

Reduce simptomele refluxului gastro-esofagian: arsuri in capul pieptului, regurgitatie acida, indigestie, tuse legata de reflux, inflamatia faringelui si a laringelui.
Actiune rapida, eficienta si de lunga durata.
Protejeaza mucoasa esofagiana de actiunea acidului gastric.
Formeaza o bariera mecanica ce actioneaza local.
Eficacitate demonstrata clinic.
Aroma placuta de menta.
Gust bun.

Ingrediente:
- alginat de sodiu, bicarbonat de sodiu si carbonat de calciu

Mod de administrare:
- adulți și copii cu vârsta peste 12 ani: 2- 4 comprimate după mese și la culcare (de maxim patru ori pe zi) ▪copii sub 12 ani: se recomandă doar cu avizul medicului. 

Precautii:
Acest produs contine mici cantitati de sodiu (121,9 mg sau 5,3 mmol per doza de doua comprimate) si calciu ( 64mg sau 1,6 mmol per doza de doua comprimate). Daca vi s-a recomandat o dieta restrictiva privind vreuna dintre aceste doua saruri va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra inainte de a utiliza acest produs.Dacă aveţi fenilcetonurie, luaţi în considerare faptul că acest medicament este îndulcit cu aspartam, care este o sursă de fenilalanină.

Prezentare:
30 comprimate masticabile



Data ultimei actualizari: 2024-02-01 11:30:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review