Refalgin Sirop pediatric, 150 ml

Refalgin Sirop pediatric, 150 ml - STOMAC-SI-ACIDITATE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/STOMAC-SI-ACIDITATE - NATURPHARMA
NaturPharma
P459793242
Refalgin este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat în tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acidă, arsura stomacală, pirozisul gastric (arsură retrosternală) pe durata
Se incarca ofertele...

Descriere Refalgin Sirop pediatric, 150 ml

Refalgin este un dispozitiv medical cu acțiune mecanică, indicat în tratamentul refluxului gastroesofagian pentru a reduce simptomele aferente, inclusiv: regurgitarea acidă, arsura stomacală, pirozisul gastric (arsură retrosternală) pe durata sarcinii, digestia precară asociată cu refluxul conținutului gastric, tuse, disfonia (răgușeală) și inflamațiile nazofaringiene.

Compoziție:

Alginat de magneziu, simeticonă, gumă xantan, aromă de banane, sare de sodiu a 4-hidroxibenzoatului de propil, acid citric, fructoză, apă.

Mod de utilizare:

Copii cu greutate până la 5 kg - 2.5-3.75 ml, în 5-10 minute după hrănire sau conform indicațiilor diferite ale medicului.

În cazul regurgitării după administrare, adăugați încă 1 ml.

Până la vârsta de 3 ani - 5 ml după mese și la ora de culcare sau conform recomandării medicului.

De la vârsta de 4 la 12 ani - 5-10 ml după mese și la ora de culcare sau conform recomandării medicului.

De la vârsta de 12 ani - 10-15 ml după mese și la ora de culcare sau conform recomandării medicului.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.