Triferment, 30 comprimate, Biofarm

Triferment, 30 comprimate, Biofarm -  - BIOFARM
5.0 (1 review-uri)
BIOFARM
P01650

Triferment contine substanta activa pancreatina alcatuita din enzime pancreatice (lipaza, amilaza, proteaza).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Triferment, 30 comprimate, Biofarm

Proprietati:

Triferment conţine substanţa activă pancreatină alcătuită din enzime pancreatice (lipază, amilază, protează). Aceste enzime sunt utile pentru pacienţi al căror pancreas nu mai poate produce suficiente enzime pentru digestia hranei. Enzimele pancreatice ingerate pe cale orală sunt necesare pentru descompunerea nutrienţilor în vederea digestiei. Lipaza descompune grăsimile, amilaza descompune zaharurile (glucidele), iar proteaza determină descompunerea proteinelor, asigurând digestia adecvată şi absorbţia nutrienţilor. Triferment este utilizat în tulburările digestive din cadrul secreţiei insuficiente de enzime pancreatice de diverse cauze (insuficienţă pancreatică exocrină).

Indicații:   

Pancreatită cronică, fibroză chistică pancreatică (la copii ), dispepsii de putrefacție și fermentație, tulburări digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficiență secretorie a pancreasului (profilactic și curativ), tulburări digestive în cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice cu spectru larg.

Ingrediente: 

Pancreatină 275 mg

Mod de administrare: 

Doza uzuală este de 1-2 comprimate gastrorezistente Triferment, administrate oral, de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

Comprimatele se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă.

Prezentare: 

30 comprimate gastrorezistente



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review