Digenzym Plus, 20 tablete, Labormed

Digenzym Plus fara zahar, 20 tablete, Labormed - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIGESTIE-USOARA - ALVOGEN
Alvogen
I4514

Proprietati: Formula complexă de enzime digestive și fibre naturale și efectul probioticelor ajută în stimularea digestiei rapide și în special pentru gurmanzi sau cei cu digestie slabă.

Se incarca ofertele...

Descriere Digenzym Plus, 20 tablete, Labormed

Proprietati:

Formula complexă de enzime digestive și fibre naturale și efectul probioticelor ajută în stimularea digestiei rapide și în special pentru gurmanzi sau cei cu digestie slabă.

- îmbunătățește digestia;

- reduce balonarea și senzația de preaplin;

- luptă cu efectele de supraalimentare;

- reglează tranzitul intestinal.

Recomandări:

Este o combinație complexă de enzime digestive, fibre solubile și probiotice care acționează asupra compușilor greu digerabili în stomac. Digenzym Plus este util pentru persoanele cu digestie slabă, manifestate prin disconfort gastric, greață, indigestie, senzație de preaplin, tulburări intestinale și tulburări digestive din cauza excesului de alimente

Ingrediente:

Pancreatină 200mg Pepsină 25mg Papaină 25mg Lipază 15mg Diastază din malț 75mg Bromelaină 2 mg

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 6 ani: 1 comprimat în timpul sau imediat după mese

Prezentare:

20 tableteData ultimei actualizari: 2024-07-08 16:12:24
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.