Digex Plus, 20 comprimate, Fiterman

Digex Plus, 20 comprimate, Fiterman - DIGESTIE-USOARA - FITERMAN
Fiterman
P548488571

Contine un amestec complex de enzime digestive, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand alegerea perfecta in perioadele de sarbatorI.

[...]

Descriere: Digex Plus, 20 comprimate, Fiterman

Proprietati:

- contine un amestec complex de enzime digestive, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand alegerea perfecta in perioadele de sarbatori;

- complexul de enzime digestive actioneaza asupra unei mari varietăti de compusi alimentari, imbunatatind digestia acestora.

Mod de administrare:

Copii peste 6 ani şi adulţi: 1-2 comprimate filmate în timpul mesei sau după masă.

Ingrediente:

Agent de încarcare (izomalt), 100 mg pancreatina (lipaza, amilaza, proteaza), 50 mg premix enzimatic (lipaza, amilaza, proteaza, glucoamilaza, α-galactozidaza, celulaza, lactaza, invertaza, bromelaina), agenti de încarcare (hidroxipropilceluloza, croscarmeloza sodica), antiaglomerant (acid stearic) si agent de filmare (alginat de sodiu, etilceluloza, hidroxid de amoniu, trigliceride cu lant mediu, acid oleic, acid stearic).

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review