Colebil, 20 drajeuri, Biofarm

Colebil, 20 drajeuri, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/AFECTIUNI-BILIARE - BIOFARM
5.0 (1 review-uri)
BIOFARM
P00357

Colebil contine o combinatie de substante utilizata ca medicatie substitutiva in terapia vezicii biliare (care compenseaza deficitul de bila). Colebil este indicat adultilor si copiilor peste 7 ani ca tratament adjuvant in tulburarile dispeptice atribuite deficitului de bila in intestin, precum si in constipatia cronica.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Colebil, 20 drajeuri, Biofarm

Indicații:

Tratament simptomatic în tulburări dispeptice: balonări epigastrice, eructații, flatulență, greață; constipație (ca medicație adjuvantă).

Prezentare farmaceutică:

Drajeuri conținând bilă de bou uscat 100 mg, salicilat de sodiu 90 mg, metenamină 50 mg, ulei de mentă 5 mg (flac. cu 20 buc.).

Acțiune terapeutică:

Coleretic, substituent al sărurilor biliare; laxativ, slab antiseptic.

Mod de administrare:

Câte 1-3 drajeuri/zi.

Reacții adverse:

Rareori greață, gust amar, diaree.

Contraindicații:

Obstrucție biliară, boala ulceroasă, esofagită de reflux, insuficiență hepatică gravă, insuficiență renală gravă, alergie la una din componente. Acest medicament se eliberează fără prescripție medicală. Înainte de folosire se recomandă citirea cu atenție a prospectului.

Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului.

Prezentare:

20 drajeuri.Data ultimei actualizari: 2024-05-14 15:20:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.