Panadol Rapid 500mg, 12 comprimate, GSK

Panadol Rapid 500mg, 12 comprimate, GSK - DURERE-SI-FEBRA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P438800056
Proprietati: Panadol Rapid 500 mg calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol Rapid grabeste dizolvarea comprimatelor, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Panadol Rapid 500mg, 12 comprimate, GSK

Proprietati:

Panadol Rapid 500 mg calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, durerile reumatice si musculare, durerile menstruale. Panadol Rapid grabeste dizolvarea comprimatelor, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol, cu ajutorul unui complex de excipienti obtinut printr-o tehnologie denumita Optizorb TM.

Aceasta tehnologie se regaseste in compozitia comprimatelor filmate de Panadol Rapid. Panadol Rapid a fost dezvoltat pentru a imbunatati dizolvarea comprimatelor si a oferi o absorbtie initiala rapida a paracetamolului, comparativ cu comprimatele obisnuite de paracetamol. Este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata.

Panadol Rapid calmeaza rapid si eficient durerile de cap, migrenele, durerile de spate, durerile de dinti, inclusiv cele aparute dupa efectuarea unor proceduri stomatologice/extractii dentare, durerile musculare, durerile menstruale, nevralgiile, durerile articulare - inclusiv cele din osteoartrita si boli reumatice, durerile in gat, febra si durerea postvaccinala. Panadol, de asemenea, inlatura disconfortul din raceli, Gripa, durerile de gat si scade febra.

Contraindicatii:

A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. Daca sunteti alergic la paracetamol, nu luati Panadol. In cazul unor afectiuni renale sau hepatice grave sau in cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Panadol.

In cazul unui tratament cu anticoagulante, daca aveti nevoie sa luati zilnic un analgezic pe o perioada indelungata, puteti sa luati in mod ocazional paracetamol. Daca sunteti insarcinata, consultati medicul inainte de a lua Panadol.

Compozitie:

Fiecare comprimat contine 500 mg paracetamol.

Panadol contine paracetamol - analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra). Panadol nu irita stomacul. Comprimatele au forma alungita, fiind usor de inghitit.

Mod de administrare:

Adulti: se recomanda 2 comprimate de 1-4 ori pe zi. Administrarea nu se repeta la un interval mai mic de 4 ore. A nu se depasi 8 comprimate in 24 de ore.

Copii (intre 6 si 12 ani): se recomanda 1/2 comprimat pana la 1 comprimat de 1-4 ori pe zi.

A nu se administra mai mult de 4 comprimate in 24 de ore. A nu se administra copiilor mai mult de 3 zile fara avizul medicului. A nu se administra copiilor sub varsta de 6 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul, chiar daca nu va simtiti rau.

Prezentare:

12 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review