Fiobilin 250 mg, 20 comprimate, Terapia

Fiobilin 250 mg, 20 comprimate, Terapia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/AFECTIUNI-BILIARE - TERAPIA
TERAPIA
P21312
Fiobilin 250 mg, 20 comprimate, Terapia este o substanță activă numită acid dehidrocolic și aparține grupului de medicamente numit preparate continând acizi biliari. Indicații: Este recomandat în
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Fiobilin 250 mg, 20 comprimate, Terapia

Fiobilin 250 mg, 20 comprimate, Terapia este o substanță activă numită acid dehidrocolic și aparține grupului de medicamente numit preparate continând acizi biliari.

Indicații:

Este recomandat în următoarele afecțiuni: colecistită cronică - afectare inflamatorie a vezicii biliare; diskinezie biliară - tulburare a funcționării vezicii biliare; constipație cronică de cauză hepatică; migrene și convalescență după hepatită acută cu virus A (epidemică).

Compoziție:

Substanța activă este acid dehidrocolic. Un comprimat conține 250 mg acid dehidrocolic. Celelalte componente sunt: povidona K30, acid stearic, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, amidon de porumb, talc, crospovidonă.

Mod de administrare:

Adulți: 1-2 comprimate Fiobilin 250 mg, de 3 ori pe zi, după mese, timp de 15 zile. Copii și adolescenți: 7-15 ani, 1-2 comprimate Fiobilin 250 mg pe zi.

Contraindicații:

Nu luați Fiobilin: dacă sunteți alergic la acid dehidrocolic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament; dacă aveti icter mecanic (blocarea eliminarii bilei insoțită de colorarea în galben a albului ochilor și a pielii); daca aveți pietre la colecist și aveți dureri; dacă aveți o inflamație acută a colecistului; daca aveți o funcționare deficitară gravă a celulelor ficatului dvs; daca aveți o inflamație acută a ficatului (hepatită acută); daca aveți o tulburare cronică a funcției ficatului care s-a agravat (hepatită cronică acutizată); daca aveți ciroză hepatică decompensată; daca aveți o inflamație a apendicelui (apendicită).

Sarcina și alaptare:

Dacă sunteți gravidă sau alaptați, credeți ca ați putea fi gravidă sau intentionați să ramâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu se recomandă utilizarea acidului dehidrocolic în timpul sarcinii. Acidul dehidrocolic se excretă în laptele matern, de aceea se recomandă evitarea utilizarii lui in timpul alăptării.

Forma de prezentare:

Cutie cu 2 blistere A1/PVC a cate 10 comprimate.
Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.