Bilichol, 24 capsule, Pharco

Bilichol, 24 capsule, Pharco - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/FICAT-SI-BILA/AFECTIUNI-BILIARE - PHARCO
Pharco
I7972

Indicatii: Adjuvant în tratamentul următoarelor afecțiuni: - Diskinezii biliare - Microlitiază biliară - Colecistite și inflamații ale căilor biliare - Stază biliară - Hipotonia veziculei biliare - Sindromul post-colecistectomie .

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bilichol, 24 capsule, Pharco

Indicatii:

Adjuvant în tratamentul următoarelor afecțiuni:

- Diskinezii biliare

- Microlitiază biliară

- Colecistite și inflamații ale căilor biliare

- Stază biliară

- Hipotonia veziculei biliare

- Sindromul post-colecistectomie

Compoziție:

O capsulă moale gastrorezistență conține: Mentol 32 mg, Menton 6 mg, Pinen (a și b) 17 mg, Borneol 5 mg, Cineol 2 mg, Camfen 5 mg

Excipienți:

- conținutul capsulei: ulei de măsline; capsulă: gelatină, anidrisorb, glicerol 85%, p-hidroxibenzoat de etil sodic, p-hidroxibenzoat de propil sodic, clorofilină Cu-Na, apă purificată; strat gastrorezistent al capsulei: formaldehidă 40%, etanol absolut, butanonă.

Mod de administrare:

La adulți este de 1 – 2 capsule moi gastrorezistente BILICOL de 3 ori pe zi, înainte de mese, în tratamente a căror durată depinde de recomandarea medicului, în funcție de tipul afecțiunii și de particularitățile fiecărui caz în parte. La copii doza recomandată este jumătate din doza recomandată la adulți, pentru a evita un eventual supradozaj.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului.

Obstrucție biliară, litiază biliară cu indicație chirurgicală, ileus, empiem la nivelul vezicii biliare.

Copii sub 6 ani.

Sarcină.

Interacțiuni:

Tratamentul cu Bilichol poate reduce efectul anticoagulantelor orale de tip acenocumarol sau warfarină.

Atenționări:

Datorită efectului colecistokinetic al unor componente din compoziția medicamentului, administrarea la pacienți cu litiază biliara poate determina apariția unei colici biliare, în cazul prezenței unor calculi a căror dimensiune nu permite eliminarea lor.

Pentru informații suplimentare se recomandă ca pacientul să se adreseze medicului.

Prezentare:

24 capsule moiData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.