Gaviscon Mentol, 24 comprimate masticabile, Reckitt

P459791835
Gaviscon Mentol, 24 comprimate masticabile, Reckitt - STOMAC-SI-ACIDITATE - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

Gaviscon Mentol Suspensie Orala este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitatia acida, senzatia de arsura in capul pieptului si indigestia (legate de reflux).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Gaviscon Mentol, 24 comprimate masticabile, Reckitt

Indicatii:

Gaviscon Mentol Suspensie Orala apartine unui grup de medicamente numite "supresori ai refluxului”, care formeaza un strat protector peste continutul stomacului, impidicand acidul gastric sa paraseasca stomacul, unde actioneaza , si sa patrunda in esofag, unde provoaca durere si disconfort.

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitatia acida, senzatia de arsura in capul pieptului si indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, dupa mese sau in timpul sarcinii sau la pacientii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Compozitie:

Acest medicament contine sodium (10,6 mmol per doza de patru comprimate) si calciu (3,2 mmol per doza de patru comprimate).

Substante active:

- fiecare comprimat contine alginat de sodiu 250 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 133,5 mg si carbonat de calciu 80 mg.

Celelalte componente manitol, macrogol 20000, copovidona, aspartame, aroma de menta, stearat de magneziu si acesulfam potasic.

Acest medicament nu contine zahar sau gluten.

Precautii:

Daca vi s-a recomandat sa urmati o dieta cu restrictie de sodiu sau calciu, va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra.

Daca aveti fenilcetonurie, luati in considerare ca acest medicament este indulcit cu aspartam, care este o sursa de fenilalanina.

Sarcina si alaptarea:

Puteti lua acest medicament daca sunteti gravid sau alaptati.

Mod de administrare:

Adulti si copii in varsta de peste 12 ani: 2 pana la 4 comprimate dupa mese si la culcare (maxim de 4 ori pe zi).

Copii sub 12 ani: se va administra numai la recomandarea medicului.

Daca ati uitat sa luati o doza, nu este necesar sa dublati doza data viitoare ci doar continuati sa luati medicamentul asa cum ati luat si inainte.

Daca luati prea mult din acest medicament, este putin probabil sa va afecteze in vreun fel.

Totusi, va puteti simti balonati.

Adresati-va medicului daca aceasta senzatie nu dispare.

Prezentare: 24 comprimate masticabile



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review