Protectis cu aroma de mar, 10 tablete

P459828258
  • -10%
Protectis cu aroma de mar, 10 tablete - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - PROTECTIS
Protectis
BioGaia ProTectis tablete masticabile cu aromă de măr este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis®* (L.reuteri DSM 17938). L. reuteri Protectis reprezintă culturi de lactobacili [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Protectis cu aroma de mar, 10 tablete

BioGaia ProTectis tablete masticabile cu aromă de măr este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis®* (L.reuteri DSM 17938). L. reuteri Protectis reprezintă culturi de lactobacili vii existente în mod natural în organismul uman (în laptele matern şi în tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viaţă sănătos, care trăiesc într-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), având astfel o capacitate optimă de adaptare pentru a persista și interacţiona cu acesta.

Echilibrul florei intestinale, poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice.

Dezechilibrul florei intestinale se poate manifesta prin tulburări gastro-intestinale, precum: diaree, constipaţie, dureri abdominale funcţionale sau scăderea imunităţii organismului.

L. reuteri Protectis a fost testat în peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea și siguranţa administrării la copii şi adulţi.

Mod de utilizare:

1 tabletă masticabilă pe zi. O tabletă asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis.

Se poate consuma de către copii de peste 3 ani și de către adulţi.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ingrediente/tabletă:

Agent de încărcare: Izomalţ; ȋndulcitor: xilitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg; arome: măr, mentă (predomină aroma de măr); potenţiator de aromă: acid citric anhidru; emulsifiant: ulei de palmier; agent antiaglomerant - stearat de calciu.

Prezentare:

10 tableteData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13