Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia

  • -5%
Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - PROTECTIS
Protectis
Gama Tablete
P479851416

Supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis, care ajută microorganismele benefice să păstreze un echilibru natural în intestin.

Se incarca ofertele...

Descriere Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia

Prezentare:- se adaptează usor, persista si interactioneaza cu organismul intr-un mod favorabil;


- reprezintă culturi de lactobacili vii existente în mod natural în organismul uman (în laptele matern şi în tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viaţă sănătos, care trăiesc într-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), având astfel o capacitate optimă de adaptare pentru a persista și interacţiona cu acesta.


Mod de utilizare:


1-2 capsule pe zi.


O capsulă asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.


Două capsule asigură cel puţin 200 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.
A se utiliza în mod regulat pentru o buna functionare la nivel intestinal sau în situațiile când apare discomfort intestinal temporar.


Se poate consuma de către copii de peste 3 ani și de către adulţi. 


A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.


Produsul poate fi consumat în timpul sarcinii și alăptării.


Ingrediente/capsulă:


Agent de încărcare maltodextrină, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 2,7 mg, agent antiaglomerant stearat de magneziu, capsulă – hidroxi propil metilceluloză.
Condiţii de păstrare:
A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C.


Prezentare:


30 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.