Protectis picaturi pentru copii cu Vitamina D3, 5 ml, Ewopharma

  • -5%
Protectis picaturi pentru copii cu Vitamina D3, 5 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/COLICI - PROTECTIS
Protectis
P459822182
Proprietati: Picaturi pentru copii - Usor de administrat: 5 picaturi o data pe zi; - Origine naturala - Lactobacillus reuteri Protectis deriva din lapte matern, lipsit de toxine; - Sigur pentru copii, putându-
Se incarca ofertele...

Descriere Protectis picaturi pentru copii cu Vitamina D3, 5 ml, Ewopharma

Proprietati:

Picaturi pentru copii - Usor de administrat: 5 picaturi o data pe zi;

- Origine naturala - Lactobacillus reuteri Protectis deriva din lapte matern, lipsit de toxine;

- Sigur pentru copii, putându-se administra înca din prima zi de viata;

- Se poate administra pe termen lung; - Gust neutru;

- Nu contine conservanti;

- Nu contine zahar, gluten sau lactozaEchilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice!

Picaturile probiotice ProTectis sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv. Datorita formei farmaceutice, picaturile probiotice ProTectis sunt perfecte pentru sugari si copii mici. Lactobacillus reuteri Protectis, continut în ProTectis picaturi, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai înalte standarde.

Doar 5 picaturi o data pe zi, asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Doza recomandata: 5 picaturi o data pe zi (25 doze per sticla de 5 ml)

Compozitie per doza:

100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis Alte ingrediente: Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu. Nu contine conservanti.

Mod de utilizare:

5 picaturi o data pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra

A se agita bine înainte de utilizare. Picaturile se pot administra cel mai usor cu lingurita! Atentionari: A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor mici. Tineti flaconul bine închis între utilizari. Continutul flaconului va fi utilizat în maxim 3 luni de la prima deschidere a acestuia.

Ambalat în atmosfera protectoare. Flaconul include un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare alba care prelungeste termenul de valabilitate. Evitati contactul flaconului cu apa.

Dispozitivul deshidratant este aprobat pentru utilizarea în contact direct cu alimentele si nu trebuie ingerat (consumat).

Prezentare:

5 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.