Protectis picaturi, 10 ml + Protectis portocale, 10 cpr masticabile PROMO

Protectis picaturi, 10 ml + Protectis portocale, 10 cpr - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/COLICI - PROTECTIS
Protectis
P479847906
ProTectis BioGaia,10 ml picaturi + ProTectis cu Vitamina D3 ProTectis BioGaia,10 ml picaturi + ProTectis cu Vitamina D3 este un pachet care contine doua suplimente alimentare cu rol important in
Se incarca ofertele...

Descriere Protectis picaturi, 10 ml + Protectis portocale, 10 cpr masticabile PROMO

ProTectis BioGaia,10 ml picaturi + ProTectis cu Vitamina D3

ProTectis BioGaia,10 ml picaturi + ProTectis cu Vitamina D3 este un pachet care contine doua suplimente alimentare cu rol important in mentinerea sanatatii copiilor.

Protectis BioGaia este un probiotic, sub forma de picaturi, care contribuie la echilibrarea florei bacteriene intestinale si la buna functionare a sistemului imunitar al celui mic. Contine Lactobacillus reuteri Protectis, o tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine. Picaturile sunt usor de dozat si de administrat. Au gust neutru si nu contin conservanti, glute, zahar si lactoza. 

ProTectis cu Vitamina D3 este un supliment alimentar care contine 400UI de vitamina D3 in fiecare tableta si este recomandat pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor si pentru buna functionare a sistemului imunitar. 

Vitamina D este necesara pentru cresterea si dezvoltarea oaselor la copii si pentru sustinerea musculaturii. ProTectis cu Vitamina D3 contine si o combinatie de bacterii din acid lactic care contribuie la mentinerea echilibrului microbuomului intestinal, pentru un sistem imunitar puternic si pentru functionarea normala a sistemului digestiv. 

ProTectis cu Vitamina D3 se prezinta sub forma a 10 tablete masticabile, rezistente la acidul gastric, cu gust delicios de portocale. Nu contine zahar!Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.