Colief picaturi, 15 ml

Colief picaturi, 15 ml -  - CROSSCARE LIMITED IRELAND
P438797960

Colief este un produs care ajuta la compensarea deficientei lactazei din sistemul digestiv al bebelusului si ca urmare, previne aparitia colicilor si tratarea lor.

[...]

Descriere: Colief picaturi, 15 ml

Picături cu enzima lactază, Colief

Indicații:

Colief este un produs care ajută la compensarea deficienței lactazei din sistemul digestiv al bebelușului și ca urmare, previne apariția colicilor și tratarea lor. Adăugat în laptele obișnuit al bebelușului, Colief va reduce considerabil nivelul lactozei, transformându-l în glucoză și galactoză, înainte ca acesta să fie hrănit. Studiile au arătat că orele de plâns s-ar putea reduce semnificativ, atunci când laptele băut de sugar este tratat cu Colief. Colief este o enzimă (lactază) și este distrus de căldură. Ca urmare, odată desfăcut, trebuie ținut în frigider la o temperatură medie, fără să înghețe, iar la administrare, laptele bebelușului trebuie să fie călduț, nu rece sau fierbinte.

Mod de administrare:

Se poate folosi începând de la naștere. Până la 3-4 luni se folosește la fiecare masă a sugarului, moment în care simptomele asociate colicilor ar trebui să dispară. Atunci ar trebui să puteți scoate treptat picăturile de Colief, trecând, de la administrarea lor inițială la fiecare masă, la mese alternative, iar în final, doar o dată pe zi până la retragerea lor totală. Dacă se întâmplă ca la un moment dat semnele de disconfort să reapară, se revine la dozajul anterior.

Alăptare:

Puneți câteva linguri de lapte de la sân într-un recipient;

Adăugați 4 picături de Colief;

Administrați conținutul bebelușului într-o lingură sterilizată;

Continuați alăptarea în mod normal.

Alte metode:

Colief în lapte formulă: Preparați formula de lapte conform instrucțiunilor producătorului; Adăugați 4 picături de Colief în laptele cald, nu fierbinte; Agitați laptele din când în când și după jumătate de oră hrăniți copilul; Aruncați hrana rămasă.

Dacă laptele formula trebuie preparat în avans: Preparați formula de lapte cu grijă, conform instrucțiunilor producătorului; Adăugați 2 picături Colief în laptele cald și păstrați-l 4 ore în frigider; Se încălzește la temperatura corectă de băut; Aruncați hrana rămasă.

Dacă folosiți formula de lapte gata preparată: Încălziți mâncarea până ajunge la o temperatură medie Adăugați 4 picături de Colief Așteptați 30 minute agitând ocazional recipientul Hrăniți bebelușul Aruncați restul de mâncare nefolosită

Informații suplimentare:

Odată deschis, păstrați flaconul în frigider și folosiți-l până în 3 săptămâni. Acest medicament se poate administra în combinație cu Infacol.

Prezentare:

15 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review