Aptamil 1 nutri-biotik, +0 luni, 800 g, Nutricia

I5507
Lapte praf Aptamil 1 nutri-biotik, 0-6 luni, 800g - FORMULE-LAPTE - APTAMIL
5.0 (25 review-uri)
APTAMIL

Lapte praf Aptamil 1 nutri-biotik, 800g, 0-6 luni este potrivit pentru nutriția bebelușilor de la naștere și până la 6 luni și se folosește la recomandarea medicului.

[...]

Aptamil 1 nutri-biotik, +0 luni, 800 g, Nutricia

Aptamil cu Pronutra Advance, special concepută pentru a sprijini nevoile nutriționale ale bebelușilor în fiecare etapă a dezvoltării lor.

Aptamil este singura formulă cu PronutraTM- ADVANCE ce combină amestecul ei unic de nutrienți cu procesul avansat de preparare a laptelui pentru sugari.

Studiile clinice au arătat că formulele de lapte pentru sugari, cu o combinaţie de prebioție și postbiotice și cu un raport adaptat de zer/cazeină, au beneficii mai aproape de cele ale laptelui matern Aptamil combină, pentru prima dată, două inovaţii: PREBIOTICELE ȘI POSTBIOTICELE, rezultate în urma procesului unic de fermentare.

Avantaje:

- întărește sistemul imunitar

- facilitează absorbția de nutrienți

- modulează flora intestinală, asigurând o digestie ușoară

Atenție:

Mirosul formulei poate fi înfluenţat de nutrienţii din compoziţie.

Un miros mai pregnant al pudrei este considerat normal.

Gustul și mirosul noii noastre formule Aptamil pot fi percepute de mămică ca fiind ușor mai dulci datorită procesului unic de producţie.

Prezentare:

800 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-06 17:15:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (25)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review