Espumisan 100mg Picaturi orale emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie

Espumisan 100mg  Picaturi orale emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/COLICI - BERLIN CHEMIE A.G.
I9881

Compoziție/ml: 1 mililitru de emulsie orală conține simeticonă 100mg. Celelalte componente sunt:stearat de macrogol, monostearat de glicerol 40-55,acid sorbic, hidroxid de sodiu pentru ajustarea

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Espumisan 100mg Picaturi orale emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie

Compoziție/ml:

1 mililitru de emulsie orală conține simeticonă 100mg.

Celelalte componente sunt:stearat de macrogol, monostearat de glicerol 40-55,acid sorbic, hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului, acesulfam de potasiu, clorură de sodiu, sorbitol lichid(necristalizat) (E 420),carbomer, citrat de sodiu, aromă de banană, apă purificată.

Espumisan tratează simptomele flatulenței (acumulare excesivă de gaze) și este indicat pentru toate grupele de vârstă. Acționează prin dezintegrarea bulelor de gaz din bolul alimentar și din mucusul din tractul digestiv. Gazele eliberate în cursul acestui proces pot fi absorbite (preluate)prin peretele intestinal sau eliminate prin mișcările intestinale.

Indicații:

Espumisan este utilizat:

-pentru a trata simptomele gastro-intestinale cu acumulare de gaze(meteorism),

-flatulentă sau formarea excesivă de gaze în intestin după operații;

-pentru pregătirea în vederea examinării cu scop diagnostic la nivelul abdomenului (de exemplu în radiografie și sonografie,examinare endoscopică;

-ca un adjuvant al suspensiilor cu substanțe de contrast);

Nu utilizați Espumisan dacă sunteți alergic la substanța activă-simeticonă sau la oricare din celelalte componente ale Espumisanului.

Mod de administrare:

Agitați bine înainte de utilizare!

Doza de Espumisan în funcție de intensitatea tulburărilor:

Sugari: 5-10 picături la fiecare biberon sau în linguriță înainte de fiecare alăptare;

1-6 ani: 10 picături de 3-5 ori pe zi;

6-14 ani: 10-20 picături de 3-5 ori pe zi

Adolescenți și adulți: 20 de picături de 3-5 ori pe zi.

Este de asemenea posibilă administrarea Espumisan după o intervenție chirurgicală. Espumisan se va administra în timpul mesei, după masă sau, dacă este necesar, seară, înainte de culcare. Espumisan trebuie utilizat atâta timp cât simptomele persistă. Poate fi luat o perioadă mai lungă de timp numai la recomandarea medicului.

Prezentare:

30 ml.Data ultimei actualizari: 2024-04-30 14:29:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.