Protectis Junior cu aroma de Capsuni, 20 comprimate, BioGaia

Protectis Junior cu aroma de Capsuni, 20 comprimate, BioGaia - COLICI - PROTECTIS
Protectis
Gama Tablete
P479852963

Echilibrul florei intestinale, poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice. 

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Cumpãra produse din gama BioGaia. ProTectis de minimum 90 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT.

Descriere: Protectis Junior cu aroma de Capsuni, 20 comprimate, BioGaia

L. reuteri Protectis reprezintă culturi de lactobacili vii existente în mod natural în organismul uman (în laptele matern şi în tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viaţă sănătos, care trăiesc într-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), având astfel o capacitate optimă de adaptare pentru a persista și interacţiona cu acesta.

Echilibrul florei intestinale, poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice. 

Dezechilibrul florei intestinale se poate manifesta prin tulburări gastro-intestinale, precum: diaree, constipaţie, dureri abdominale funcţionale sau scăderea imunităţii organismului.

L. reuteri Protectis a fost testat în peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea și siguranţa utilizării la copii şi adulţi.

Mod de utilizare:

1 tabletă masticabilă pe zi.

O tabletă asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis. 

Se poate consuma de către copii de peste 3 ani și de către adulţi. 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Ingrediente/tabletă:
agent de încărcare: izomalţ; îndulcitor: xilitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg; agent antiaglomerant: stearat de calciu; aromă de căpșuni; potențiator de aromă: acid citric anhidru. 

Sarcina și alăptarea:
Produsul poate fi consumat în timpul sarcinii și alăptării.

Atenţionări:
Se recomandă ca persoanele cu imunitate compromisă sever (de ex., SIDA, infecţie HIV) sau care au urmat un tratament îndelungat cu corticosteroizi să se adreseze medicului înainte de a utiliza acest supliment alimentar. 

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă sensibilitate la oricare dintre componente.

Consumul în exces poate avea efecte laxative.

Conține ȋndulcitor.  

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review