Protectis Mami si Bebe, 10ml + Protectis, 30 capsule PROMO

P548489563
Protectis Mami si Bebe, 10ml + Protectis, 30 capsule PROMO - COLICI - PROTECTIS
Protectis
Gama Tablete

Protectis Mami si Bebe, 10ml + Protectis, 30 capsule PROMO sunt un supliment alimentar care contine tulpina brevetata de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis, care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. 

[...]

Protectis Mami si Bebe, 10ml + Protectis, 30 capsule PROMO

Deoarece L. reuteri Protectis colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv uman.

L. reuteri Protectis a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice si si-a dovedit eficacitatea si siguranta pentru copii in caz de: colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominala functionala. Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Produsele ProTectis de la BioGaia contin specii de Lactobacillus reuteri din familia Lactobacillus cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938). Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv uman, astfel incat este bine adaptata in acest mediu si poate supravietui in tractul nostru gastrointestinal. Lactobacillus reuteri Protectis suplimenteaza in mod natural flora intestinala si previne dezvoltarea microorganismelor daunatoare.

Beneficii Protectis picaturi probiotice pentru copii:

Usor de administrat: 5 picaturi o data pe zi;

Origine naturala – Lactobacillus reuteri Protectis;

Deriva din lapte matern, lipsit de toxine;

Sigur pentru copii, se poate administra inca din prima zi de viata;

Se poate administra pe termen lung;

Gust neutru;

Nu contine conservanti;

Nu contine zahar, gluten sau lactoza.

Ingrediente: 

O doza contine minim 100 milioane de bacteii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu (samburi de palmier) si Lactobacillus reuteri DSM 17938.

Mod de administrare :

A se agita bine inainte de utilizare. Utilizati 5 picaturi o data pe zi. Pentru o aplicare mai usoara, duza pentru ventilatie de pe insertia flaconului trebuie sa fie indreptata in sus. Inclinati flaconul la un unghi de 45 de grade,iar picaturile se vor forma incet. Picaturile se pot administra cu lingurita, in timpul alaptatului sau adaugate la laptele matern sau formula de lapte praf. Picaturile nu schimba gustul bauturilor sau alimentelor.

Precautii / Atentionari:

Nu adaugati in bauturi sau alimente fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Nu trebuie depasita doza recomandata.

Acest produs nu trebuie utilizat pentru a inlocui un regim alimentar variat.

Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia

Protectis este un supliment alimentar care contine Lactobacillus reuteri Protectis, ce ajuta microorganismele benefice sa pastreze un echilibru natural in intestin. 

Beneficii Protectis probiotice:

Se adapteaza usor, persista si interactioneaza cu organismul intr-un mod favorabil;

Produsul poate fi consumat in timpul sarcinii si alaptarii;

Reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern si in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viata sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu acesta;

O capsula asigura cel putin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC. Doua capsule asigura cel putin 200 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.

Ingrediente: 

Agent de incarcare maltodextrina, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 2,7mg, agent antiaglomerant stearat de magneziu, capsula – hidroxi propil metilceluloza.

Mod de administrare:

Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulti: 1 – 2 capsule pe zi.

Recomandari: A se utiliza in mod regulat pentru o buna functionare la nivel intestinal sau in situatiile cand apare discomfort intestinal temporar.

Precautii / Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A se pastra intr-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review