Protectis cu Vitamina D3 800UI, aroma de portocale, 10 tablete masticabile, Ewopharma

P479851188
  • -15%
Protectis cu Vitamina D3 800UI, aroma de portocale, 10 tablete masticabile, Ewopharma - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - PROTECTIS
Protectis
Gama Tablete

BioGaia ProTectis cu vitamina D3, tablete masticabile cu aromă de portocale, este un supliment alimentar ce suplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, contribuind astfel la restabilirea și menţinerea echilibrului acesteia. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular, precum și la menţinerea sănătăţii dinţilor.

[...]

Protectis cu Vitamina D3 800UI, aroma de portocale, 10 tablete masticabile, Ewopharma

Proprietăți:
BioGaia ProTectis cu vitamina D3, tablete masticabile cu aromă de portocale, este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis ® * (L. reuteri DSM 17938), patent al companiei BioGaia, Suedia. L. reuteri Protectis suplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, contribuind astfel la restabilirea și menţinerea echilibrului acesteia. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular, precum și la menţinerea
sănătăţii dinţilor.
ProTectis - Tablete masticabile este un mod simplu, sigur și eficient de a restabili și menține echilibrul florei intestinale, asigurând sănătatea tractului digestiv.
Lactobacillus reuteri Protectis, conţinut în ProTectis tablete masticabile, este prima tulpină probiotică izolată din lapte matern, fără toxine, replicarea sa fiind realizată la cele mai înalte standarde.
Doar 1 tabletă masticabilă pe zi asigură cel puțin 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis și 800 U.I./10 µg Vitamina D3, ceea ce reprezintă 200% din Valoarea Nutrițională de Referință, conform regulamentului UE 1169/2011. Tabletele masticabile ProTectis pot fi administrate atât copiilor mai mari de 3 ani cât și adulţilor.
Nu conţine conservanţi
Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză

Ingrediente/tabletă:
-agent de încărcare: izomalţ,
-îndulcitor: xilitol,
-Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg
-vitamina D 3 /colecalciferol, din lanolina din lâna de oaie (dl-alfa tocoferol, vitamina D 3 cristalizată, amidon modificat, trigliceride cu catenă medie, ascorbat de sodiu, sucroză, dioxid de siliciu) - 800 U.I./10µg
-emulsifiant: ulei de palmier
-agent antiaglomerant: stearat de calciu
-aromă de portocale și potențiator de aromă - acid citric anhidru

Mod de administrare:
1 tabletă masticabilă pe zi sau conform instrucțiunilor oferite de medicul dumneavoastră
Se poate administra pe termen lung
Sigur atât pentru copii peste 3 ani, cât și pentru adulți
Gust plăcut - aromă de portocală
Nu conţine conservanţi
Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză

Sarcină și alăptare: Produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

Prezentare:
10 tablete masticabile



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review