Advil Ultra, 10 capsule moi, Gsk

Advil Ultra, 10 capsule moi, Gsk -  - GLAXOSMITHKLINE
I9173
Indicații: Advil Ultra este indicat în tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale , reumatice și musculare , reducerea febrei. Compoziție și Prezentare: Fiecare capsulă moale conține [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Advil Ultra, 10 capsule moi, Gsk

Indicații:

Advil Ultra este indicat în tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale , reumatice și musculare , reducerea febrei.

Compoziție și Prezentare:

Fiecare capsulă moale conține 200 mg ibuprofen . Blister cu 10 capsule ovale , translucide, de culoare verde , conținând un lichid limpede.

Contraindicații:

Alergie la ibuprofen , acid salicilic și alte AINS , ulcer duodenal , insuficinta renală severă, însuf. hepatica severă, ultimele 3 luni de sarcină .

Reacții adverse:

Precauții la pacienții aflați sub tratament cu anticagulante orale sau antiagregant plachetare.

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 12 ani: doza inițială recomandată 2 drajeuri o dată și dacă este necesar se mai pot administra 1-2 drajeuri la intervale de 4-6 ore. A nu se depăși doza de 6 drajeuri Advil pe zi (1200 mg).

Precauții în sarcină și alăptare .Advil este bine tolerat de majoritatea persoanelor, totuși pot să apară următoarele reacții adverse: durere sau disconfort gastric, greață , erupții cutanate , înrăutățirea astmului bronșic, tulburări hepatice sau renale.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review