9 VITA, 100cpr, YongKang

  • -5%
9 VITA, 100cpr, YongKang -  - CO&CO CONSUMER 2002 SRL
I5166
Descriere Preparatul multivitaminic 9 VITA (100 DRJ) este alegerea ideala pentru mentinerea starii generale de sanatate a organismului. Intrucat aportul insuficient de vitamine din dieta zilnica a fiecarei persoane favorizeaza [...]

Descriere: 9 VITA, 100cpr, YongKang

Descriere

Preparatul multivitaminic 9 VITA (100 DRJ) este alegerea ideala pentru mentinerea starii generale de sanatate a organismului.

Intrucat aportul insuficient de vitamine din dieta zilnica a fiecarei persoane favorizeaza aparitia infectiilor survenite dupa scaderea imunitatii, 9 VITA este suplimentul alimentar care asigura cantitatea necesara de substante nutritive menite sa sustina organismul.

9 VITA contine un grup selectionat de vitamine, in proportii adecvate care actioneaza benefic in organism, fiind recomandat ca tonic general persoanelor cu o varsta inaintata.

Ideal si pentru refacerea organismului in perioadele de convalescenta, 9 VITA poate fi utilizat ca adjuvant si in situatii de stres, tensiune fizica sau psihica.

Compozitie

Vitamina A 750 micro g; vitamina B1 1mg; vitamina B2 1mg; vitamina B6 0,5mg; vitamina C 30mg; vitamina D 4 micro g; vitamina E 1mg; niacina 10mg; D-Pantotenat de calciu 1mg;

Mod de administrare: 

1 drajeu pe zi.

Mod de prezentare:

Flacon cu 100 drajeuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review