Paduden Caise Sirop 20mg/ml, suspensie, 100 ml, Terapia

Paduden Caise Sirop 20mg/ml, suspensie, 100 ml, Terapia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - TERAPIA
TERAPIA
P459790229

Paduden Sirop Caise este un medicament ce contine ibuprofen.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Paduden Caise Sirop 20mg/ml, suspensie, 100 ml, Terapia

Paduden Caise Sirop 20mg/ml, suspensie, 100 ml, Terapia este un medicament ce conţine ibuprofen. Ibuprofenul aparţine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care ameliorează durerea, reduc inflamaţia şi scad temperatura corpului atunci când aveţi febră.

Indicații:

Paduden Caise Sirop 20mg/ml, suspensie, 100 ml, Terapia este utilizat la copii cu vârsta de cel puţin 3 luni (şi cu greutate corporală de cel puţin 5 kg) pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt al:

- durerilor de intensitate uşoară până la moderată, cum sunt durerea de cap şi durerea de dinţi;

- febrei;

- stărilor febrile şi simptomelor de răceală şi gripă este utilizat la copii cu vârsta de cel puţin 3 luni (şi cu greutate corporală de cel puţin 5 kg) pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt al durerilor de intensitate uşoară până la moderată, cum sunt durerea de cap şi durerea de dinţi, febrei, stărilor febrile şi simptomelor de răceală şi gripă.

Compoziție:

Substanţa activă este ibuprofen. 1 ml suspensie orală conţin ibuprofen 20 mg.

Celelalte componente sunt: glicerină, sorbitol 70% lichid necristalizant (E 420), gumă de xantan, celuloză microcristalină şi carmeloză sodică, polisorbat 80, edetat disodic, zaharină sodică, acid citric monohidrat, citrat de sodiu dihidrat, benzoat de sodiu (E 211), emulsie de simeticonă 30%, clorură de sodiu, apă purificată; Aromă de caisă care conţine: propilenglicol 96%, substanţe aromatizante, substanţe aromatizante naturale, preparate aromatizante (ulei de protocală, ulei de lămâie). Aromă pentru mascarea gustului, care conţine: maltodextrină din cartof, componente Aromatizante (aspartam (E951), acesulfam K.

Mod de administrare:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect, sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Se recomandă ca pacienţii cu tulburări de stomac să ia Paduden împreună cu alimente.

Dozele trebuie administrate la intervale de 6-8 ore. Trebuie lăsat un interval de cel puţin 4 ore între doze. Intervalul dintre doze trebuie stabilit în funcţie de simptomatologie.

Doza zilnică maximă recomandată nu trebuie depăşită.

Dozele sunt: Vârstă (Greutate) Frecvenţă Doză unică Doză zilnică maximă

- 3 – 6 luni (5 – 7,6 kg) de 3 ori pe zi 50 mg (2,5 ml) 150 mg (7,5 ml) 5

- 6 – 12 luni (7,7 – 9 kg) de 3-4 ori pe zi 50 mg (2,5 ml) 150–200 mg (7,5- 10 ml)

- 1 - 3 ani (10 – 15 kg) de 3 ori pe zi 100 mg (5 ml) 300 mg (15 ml)

- 4 - 6 ani (16 – 20 kg) de 3 ori pe zi 150 mg (7,5 ml) 450 mg (22,5 ml)

- 7 - 9 ani (21 – 29 kg) de 3 ori pe zi 200 mg (10 ml) 600 mg (30 ml)

- 10-12 ani (30-40 kg) de 4 ori pe zi 200 mg (10 ml) 800 mg (40 ml).

Ambalajul este prevăzut cu o seringă dozatoare de 5 ml, din plastic, care trebuie utilizată pentru administrarea medicamentului.

Instrucţiuni privind utilizarea seringii dozatoare:

1. Agitaţi bine flaconul înainte de fiecare utilizare.

2. Scoateţi capacul flaconului.

3. Scoateţi capacul seringii.

4. Introduceţi seringa în flaconul poziţionat pe o suprafaţă dură, plată.

5. Retrageţi lent pistonul seringii până la marcajul gradat de pe seringă, ce corespunde cantităţii în mililitri (ml), conform tabelului de doze.

6. Scoateţi seringa din flacon.

7. Asiguraţi-vă că poziţia copilului este verticală.

8. Puneţi vârful seringii în gura copilului şi apăsaţi lent pistonul pentru a elibera uşor medicamentul.

9. Lăsaţi copilului timpul necesar pentru a înghiţi medicamentul.

10. Repetaţi paşii 4-9 în acelaşi mod, până când a fost administrată întreaga doză.

11. După utilizare puneţi la loc capacul flaconului. Spălaţi seringa cu apă caldă şi lăsaţi-o să se usuce.

Contraindicații:

Nu daţi Paduden copiilor în cazul în care:

- sunt alergici la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la compoziție).

- au avut vreodată probleme de respiraţie dificilă, astm bronşic, secreţii nazale în exces, umflare sau urticarie după administrarea de acid acetilsalicilic sau alte calmante ale durerii (AINS) similare;

- li se administrează calmante ale durerii de tipul AINS sau acid acetilsalicilic în doză zilnică de peste 75 mg;

- au (sau au avut două sau mai multe episoade de) ulcer gastric sau duodenal sau sângerare gastrică;

- au sau au avut vreodată sângerare sau perforaţie gastro-intestinală legată de administrarea precedentă de AINS;

- au o boală severă de ficat, rinichi sau insuficienţă cardiacă;

- au avut o boală care îi poate face mai predispuşi la sângerări;

- sunt foarte deshidratați (deshidratare provocată de vărsături, diaree sau aport insuficient de lichide);

- au o sângerare la nivelul creierului (hemoragie vasculară cerebrală) sau alte forme de sângerare activă;

- au vârsta sub 3 luni sau greutate sub 5 kg.

Dacă sunteţi o femeie adultă şi utilizaţi acest medicament, nu trebuie să îl luaţi dacă sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină. În cazul în care nu sunteţi sigur dacă oricare dintre situaţiile descrise mai sus este valabilă în cazul dumneavoastră, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

Sarcina și alaptare:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu luaţi acest medicament în ultimele 3 luni de sarcină.

Evitaţi utilizarea acestui medicament în primele 6 luni de sarcină, cu excepţia cazului în care medicul vă recomandă altfel. Doar cantităţi mici de ibuprofen şi produşi de descompunere ai acestuia trec în laptele uman.

Acest medicament poate fi administrat în timpul alăptării în doza recomandată şi pentru timpul minim posibil.

Paduden aparţine unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil după oprirea administrării medicamentului. Este puţin probabil ca Paduden, atunci când este utilizat ocazional, să afecteze posibilităţile dumneavoastră de a rămâne gravidă, totuşi spuneţi medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament dacă aveţi probleme să rămâneţi gravidă.

Forma de prezentare:

Cutia din carton conţine un (1) flacon, o seringă de dozare orală gradată din plastic de 5 ml şi un prospect. Seringa orală de dozare din plastic, de 5 ml, este gradată la limitele de 2,5 ml şi 5 ml în vederea măsurării dozelor.Data ultimei actualizari: 2024-04-30 14:15:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.