Fasconal, 20 comprimate, Gedeon

Fasconal, 20 comprimate,  Gedeon -  - GEDEON RICHTER
P00570
Fasconal contine o combinatie de patru substante active: acid acetilsalicilic, paracetamol, codeina si cafeina. Fasconal este un analgezic utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor de intensitate moderata [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Fasconal, 20 comprimate, Gedeon

Fasconal contine o combinatie de patru substante active: acid acetilsalicilic, paracetamol, codeina si cafeina.

Fasconal este un analgezic utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor de intensitate moderata pana la severa, cu diferite localizari: dureri de cap, migrena, nevralgii, mialgii, artralgii, dureri dentare sau in sfera ORL, dismenoree si tratamentul starilor febrile.

Atentionari:

Acest medicament contine codeina, substanta care poate da dependenta daca o luati continuu mai mult de 3 zile. Daca luati un medicament pentru durere mai mult de 3 zile, s-ar putea ca aceasta sa devina mai puternica. Acest medicament este recomandat doar adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 15 ani. Nu orice persoana poate lua acest medicament si este recomandat sa va consultati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua acest medicament.

Administrare:

Utilizati intotdeauna Fasconal exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani - 1 comprimat la nevoie; daca este necesar, doza se poate repeta la interval de 6 ore.

Nu luati mai mult de 4 comprimate Fasconal intr-un interval de 24 ore. Acest medicament nu trebuie administrat mai mult de 3 zile. Daca durerea nu se amelioreaza dupa 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra pentru a fi sfatuit.

Compozitie:

Substantele active sunt acid acetilsalicilic, paracetamol, cafeina si codeina.

Fiecare comprimat contine acid acetilsalicilic 200 mg, paracetamol 200 mg, cafeina anhidra 25 mg si fosfat de codeina hemihidrat 10 mg. Celelalte componente sunt amidon de porumb, celuloza microcristalina tip 101, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon pregelatinizat, talc, stearilfumarat de sodiu.

Prezentare:

20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review