Urinal Sirop, 150ml, Walmark

Urinal Sirop, 150ml, Walmark - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/INFECTII-URINARE - WALMARK
WALMARK
W58046
Proprietăți: Protecție naturală (datorită antioxidanților naturali din merișor) Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La orice comanda din portofoliul STADA primesti 1 Artrostop Colagen 30 comprimate CADOU
Se incarca ofertele...

Descriere Urinal Sirop, 150ml, Walmark

Proprietăți:

Protecție naturală (datorită antioxidanților naturali din merișor) Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul conține antioxidanți naturali, care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi. Urinal® Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an, adolescenților și adulților. Urinal® Sirop conține un ingredient activ important numit NutriCran™, Vaccinium macrocarpon – concentrat uscat din suc de merișor.

Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Merișorul conține antioxidanți naturali, care ajută la protecția celulelor și țesuturilor de radicali liberi.Cantitatea de extract aferenta porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități minime de 37 500 mg de fructe de merișor.

Urinal® Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an, adolescenților și adulților. Urinal® Sirop nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice. În situația infecțiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal® Sirop poate fi folosit în paralel cu acestea. Urinal Sirop poate fi administrat copiilor de peste 1 an.

Ingrediente/5 ml:

NutriCran™ (Vaccinium macrocarpon) concentrat uscat din suc de merișor; conține: min. 5 mg proantocianidoli în 5 ml Ingrediente: -sirop de zahăr invertit, apă purificată, concentrat uscat din suc de merișor; conține: min. 5 mg proantocianidine în 5 ml

Mod de administrare:

- 5 ml pe zi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1-3 ani,

- 10 ml pe zi pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-12 ani, 15 ml pe zi pentru copiii de peste 12 ani și adulți.

Se recomandă administrarea timp de 15-30 de zile sau conform sfatului medicului. Cantitatea de extract aferenta porției zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantități de 37500 mg de fructe proaspete de merișor.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2023-10-05 16:20:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.