Urinal Akut, 10 tablete, Walmark

I4148
Urinal Akut, 10 tablete, Walmark - INFECTII-URINARE - WALMARK
5.0 (4 review-uri)
WALMARK

Urinal Akut contine o componenta activa complet noua HI-PAC, care are un efect benefic in cazul disconfortului datorat neasteptatelor si puternicelor episoade acute cauzate de infectiile urinare.

[...]

Urinal Akut, 10 tablete, Walmark

Proprietăți:

Urinal Akut conține o componentă activă complet nouă HI-PAC, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon), care are un efect benefic în cazul disconfortului datorat neașteptatelor și puternicelor episoade acute cauzate de infecțiile urinare. Cantitatea de extract aferenta dozei zilnice este echivalentă cu aproximativ 144.000 mg de fructe proaspete. Tehnologia unică de procesare a merișorului sub forma extractului Hi-PAC asigură conținutul și calitatea substanței active.

Doza zilnică de Urinal Akut oferă un aport garantat de proantocianidoli, substanțe cu eficacitate dovedită științific care, în această concentrație standardizată, previn aderarea bacteriilor de pereții uretrei și ai vezicii urinare, în special a Escherichia coli.

Urinal Akut contribuie astfel la menținerea sănătății aparatului urinar și ajută la desprinderea bacteriilor fixate în pereții tractului urinar.

Indicații:

- pentru sănătatea căilor urinare;

- ajută la prevenirea instalării bacteriilor în pereții tractului urinar și implicit la desprinderea bacteriilor fixate;

- contribuie la menținerea sănătății aparatului urinar;

- posedă proprietăți antioxidante, prin care apără organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Ingrediente:

-agenți anti aglomerare: celuloză, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, tâlc; extract de fructe de merişor, extract de Solidago vîrgăurea, stabilizatori: carboximetilceluloză sodică, hidroxipropilmetilceluloză, stearat de magneziu, hidroxipropilceluloză; concentrat (lămâie, coacăze negre, ridichi), colorant: dioxid de titan; colecalciferol, ulei din seminţe de bumbac.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, câte 1 tableta pe zi, luate cu o cantitate suficientă de lichid. Se pot administra fie amândouă tabletele odată, fie una dimineața și una seara.

Urinal Akut nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situația infecțiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Prezentare:

10 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (4)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa