Iridium Baby Servetele sterile, 28 bucati, Bio Soft Italia

Iridium Baby Servetele sterile,  28 bucati, Bio Soft Italia - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft
I5388

IRIDIUM șervetele sterile este un produs specific pentru toaleta oculară a nou-născutului , copilului și adultului . Iridium este un șervețel din bumbac natural îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid gliciretic) și antiedemice (bromelină), care curătă , are o acțiune emolientă , calmantă și decongestionat.

[...]

Descriere: Iridium Baby Servetele sterile, 28 bucati, Bio Soft Italia

Indicații:

IRIDIUM șervetele sterile este un produs specific pentru toaleta oculară a nou-născutului , copilului și adultului . Iridium este un șervețel din bumbac natural îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid gliciretic) și antiedemice (bromelină), care curătă , are o acțiune emolientă , calmantă și decongestionată ; Este indicat fie pentru o igienă oculară cotidiană , fie în cazul prezenței unor afecțiuni infecțioase sau inflamatorii .

Mod de administrare :

-Pentru curățarea obișnuită : Spălați bine mâinile. Deschideți pliculețul, extrageți șervețelul ; Aplicați pe zona palpebrală , frecând delicat pleoapa și genele pentru a îndepărta secrețiile oculare

În caz de secreții persistente și/sau ocluzii ale canaliculului lacrimale cu tumefierea zonei perioculare: Introduceți întâi plicul nedesfăcut în apa caldă (cca. 40 grade Celsius). Ștergeți apoi, masând delicat , cu compresă caldă , ținând ochiul închis. Puteți să stoarceți întâi conținutul șervețelului pe ochiul închis , înclinând ușor capul și masând până la îndepărtarea completă a reziduurilor .

În cazul prezentei inflamației: Țineți pliculețul nedesfăcut în frigider pentru câteva ore. Treceți apoi de mai multe ori șervețelul rece pe ochiul închis.

Prezentare:

28 servetele



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review