Iridium Baby Servetele sterile, 28 bucati, Bio Soft Italia

I5388
Iridium Baby Servetele sterile,  28 bucati, Bio Soft Italia - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft
Indicații: IRIDIUM șervetele sterile este un produs specific pentru toaleta oculară a nou-născutului , copilului și adultului . Iridium este un șervețel din bumbac natural îmbibat cu o [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Iridium Baby Servetele sterile, 28 bucati, Bio Soft Italia

Indicații:

IRIDIUM șervetele sterile este un produs specific pentru toaleta oculară a nou-născutului , copilului și adultului . Iridium este un șervețel din bumbac natural îmbibat cu o soluție de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid gliciretic) și antiedemice (bromelină), care curătă , are o acțiune emolientă , calmantă și decongestionată ; Este indicat fie pentru o igienă oculară cotidiană , fie în cazul prezenței unor afecțiuni infecțioase sau inflamatorii .

Mod de administrare :

-Pentru curățarea obișnuită : Spălați bine mâinile. Deschideți pliculețul, extrageți șervețelul ; Aplicați pe zona palpebrală , frecând delicat pleoapa și genele pentru a îndepărta secrețiile oculare

În caz de secreții persistente și/sau ocluzii ale canaliculului lacrimale cu tumefierea zonei perioculare: Introduceți întâi plicul nedesfăcut în apa caldă (cca. 40 grade Celsius). Ștergeți apoi, masând delicat , cu compresă caldă , ținând ochiul închis. Puteți să stoarceți întâi conținutul șervețelului pe ochiul închis , înclinând ușor capul și masând până la îndepărtarea completă a reziduurilor .

În cazul prezentei inflamației: Țineți pliculețul nedesfăcut în frigider pentru câteva ore. Treceți apoi de mai multe ori șervețelul rece pe ochiul închis.

Prezentare:

28 serveteleData ultimei actualizari: 2022-05-10 12:01:31