Uractiv forte, 10 capsule

Uractiv forte, 10 capsule - - FITERMAN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/INFECTII-URINARE - FITERMAN
Fiterman
Gama Uractiv
P438797785

Uractiv Forte este un supliment alimentar sub forma de capsule destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor.

Se incarca ofertele...

Descriere Uractiv forte, 10 capsule

Proprietăți:

Este un supliment alimentar sub formă de capsule destinat menţinerii stării de sănătate a aparatului urinar și pentru îmbunătăţirea funcției de excreție a rinichilor.

Avantaje:

Ameliorare rapidă a senzaţiei de disconfort din tulburările urinare. Ingrediente: -extract de strugurii-ursului 450 mg standardizat în arbutina (min. 20%), lactoza monohidrat, albastru de metilen, talc, ștearat de magneziu. Indicații Se administrează de la apariția primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritație).

Mod de administrare:

- Copii peste 12 ani: 1 capsula pe zi;

- Adulți: 1 capsule de 2 ori pe zi.

Uractiv Forte, capsule se administrează până la dispariția semnelor de disconfort urinar, dar nu mai târziu de 14 zile. În timpul administrării este necesar să se asigure un aport suficient de lichide.

Recomandări:

- A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.

- A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

- A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

- În absența datelor de siguranță privind administrarea în timpul sarcinii și alăptării, nu se recomandă utilizarea produsului în această perioadă.

- A se administra la interval de 1-2 ore înainte sau după administrarea unor preparate pe bază de fier.

Prezentare:

10 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa