Secom Uro-Care with CranActin, 30 capsule

P438800140
Secom Uro-Care with CranActin, 30 capsule - INFECTII-URINARE - SECOM
Secom
Formula naturală avansată cu D-manoza, Merișor și Vitamina C care ajută la reducerea tulburărilor tractului urinar și care susține tratamentul alopat al infecțiilor urinare . Proprietăț [...]

Secom Uro-Care with CranActin, 30 capsule

Formula naturală avansată cu D-manoza, Merișor și Vitamina C care ajută la reducerea tulburărilor tractului urinar și care susține tratamentul alopat al infecțiilor urinare .

Proprietăți:

- Conține D-manoza, forma biologic activă a manozei, un monomer al zahărului care se absoarbe în proporție de 90% la nivelul intestinului subțire, intră direct în fluxul sangvin (fără a se transforma în glicogen și fără a se stoca la nivelul ficatului), este transportată în rinichi și ulterior este eliminată prin urină. [01]

- Conține extract patentat din fructe de Merișor, Cranberry CranActin® AF™ - Este încorporat în capsule vegetale, fiind recomandate în dietele vegetariene și vegane - D-manoză, extractul patentat din fructe de Merișor și Vitamina C au acțiune sinergică, împreună contribuind la reducerea tulburărilor tractului urinar și a recurenței acestora.

Efecte și beneficii:

- Susținând conceptul medicinei integrative, care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare, Uro-Care este recomandat ca adjuvant în tratamentul medicamentos împotriva infecțiilor urinare

- Formula naturală avansată cu D-manoza, Merișor și Vitamina C, Uro-Care contribuie la reducerea manifestărilor urinare acute și cronice produse de bacteria E. coli (de ex.: durere și arsură în zona vezicii urinare și a uretrei în timpul micțiunii, nevoia frecventa de a urina, miros urât al urinei, dureri de spate, incontinență urinară, cantitate mică de urină eliminată, urina tulbure sau roșie, febră, frisoane, greață, vărsături)

- Ajută la diminuarea episoadelor repetate de tulburări de la nivelul vezicii urinare, uretrei, ureterelor, rinichilor prin:

- reducerea aderenței bacteriei E. coli la celulele uroepiteliale și favorizarea eliminării ei prin urină: blochează legătura dintre receptorii specifici de pe mucoasele tractului urinar inferior și superior și fimbrii (FimH și FimP), formațiunile filamentoase de pe suprafața bacteriei cu care aceasta se fixează pe mucoase - menținerea ph-ului urinar scăzut (acidifică urina) prin stimularea conversiei acidului quinic în acid hipuric, creând astfel un mediu „ostil” pentru microbi

- Folosit complementar cu tratamentul alopat, poate diminua manifestările infecțiilor digestive, vaginale și ale prostatei produse de tulpini patogene ale bacteriei E. coli

- Contribuie la menținerea sănătății orale prin evitarea formării plăcii bacteriene dentare și a problemelelor gingivale asociate (inclusiv apariția cariilor)

Indicații:

- Uro-Care este recomandat persoanelor care manifestă tulburări ale tractului urinar, că adjuvant în tratamentul cu antibiotice.

Compoziție (Per 2 capsule):

D-Mannose 1000 mg Merișor-Canadian 400 mg (Afin American)(Vaccinium macrocarpon)(extract din fruct CranActin® Cranberry AF™) Vitamina C 30 mg Componente bioactive Luteină , Catechine , Acizi Fenolici (benzoic, Hidroxicinamic, Sinapic, Cafeic, Ferulic) , Flavonoide (quercitină, Myricetin, Cianidina, Peonidin) , Antociani Și Proantociani , Zeaxantină , Acizi Organici (citric, Malic, Quinic) , Leptosin-6-glucozid , Saponozide Triterpenice (acid Ursolic)

Mod de administrare:

2 capsule/zi, la masă, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Prezentare:

30 capsule vegetaleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review