Uractiv, 21 capsule

  • -10%
Uractiv,  21 capsule -  - FITERMAN
Fiterman
Gama Uractiv
P438799239
Proprietăți: Uractiv menține funționarea normală a rinichilor și contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanțelor nocive, a produsilor toxici, substanțelor străine [...]

Descriere: Uractiv, 21 capsule

Proprietăți:

Uractiv menține funționarea normală a rinichilor și contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanțelor nocive, a produsilor toxici, substanțelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolicwe.

Uractiv capsule conține cantitatea optimă de substanțe active care contribuie la menținerea sănătății aparatului urinar și susține funția excretorie a rinichilor.

Ingrediente: Extract de strugurii ursului 175 mg, lactoza monohidrat, albastru de metilen 15 mg, talc, ștearat de magneziu, capsulă (gelatină, dioxid de titan).

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani: câte o capsulă de 3 ori pe zi;

Adulți: câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Prezentare:

21 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review