Nurofen Raceala si Gripa 200mg, 24 comprimate, Reckitt

W52905
Nurofen Raceala si Gripa 200mg, 24 comprimate, Reckitt - RACEALA-GRIPA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
5.0 (1 review-uri)

Nurofen raceala si gripa contine ibuprofen si este utilizat în tratamentul simptomatic al racelii si gripei asociate cu congestie nazala (inclusiv durere, cefalee, durere in gat, obstructie nazala si sinusala).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nurofen Raceala si Gripa 200mg, 24 comprimate, Reckitt

Nurofen Răceală și Gripă. (Conține ibuprofen).

Nurofen Răceală și Gripă este utilizat în tratamentul simptomatic al răcelii și gripei asociate cu congestie nazală (inclusiv durere, cefalee, durere în gât, obstrucție nazală și sinusală). Prin combinarea ibuprofen cu pseudoefedrina – un decongestionant nazal puternic, Nurofen Răceală și Gripă acționează rapid și eficient împotriva simptomelor de gripă și răceală. În timp ce ibuprofenul reduce febra și calmează durea, pseudoefedrina acționează ca decongestionant nazal. Nurofen Răceală și Gripă.

Ibuprofenul ameliorează eficient durerea, febra și inflamația prin reducerea producției de prostaglandine. Ibuprofenul, una dintre substanțele active din Nurofen Răceală și Gripa are efect analgezic, antiinflamator și antipiretic, acționând direct la sursa durerii și ameliorand rapid simtomele de gripă și răceala.

Pseudoefedrina s-a demonstrat că acționează ca decongestionant nazal și adesea este combinată cu analgezice. Unul dintre simptomele răcelii sau gripei este congestia nazală. Haideți să vedem ce se întâmplă de fapt în organismul dumneavoastră când suferiți de congestie nazală. Sinusurile sunt spații goale, sau cavitați localizate la nivelul frunții, în jurul ochilor, obrajilor și a nasului.

Virusul responsabil de gripa dumneavoastră poate provoca o inflamare a țesutului care căptușește sinusurile. Acest lucru reține aerul în interiorul sinusurilor și vă poate face să vă simțiți înfundat. Răceală sau gripă pot fi însoțite și de o infecție bacteriană.

Aceste bacterii eliberează toxine care se acumulează în sinusuri, provocând presiune și durere facială fapt care reprezintă cauza congestiei dumneavoastră nazale.

Administrare:

Doza inițială- 1-2 comprimate filmate. Continuare tratament. 1-2 comprimate filmate. Frecvența- 4-6 ore. Doza maximă. 6 comprimate filmate în 24 ore Administrare- Adulți și copii peste 12 ani.

Ingrediente:

- Conține 200 mg ibuprofen și 30 mg pseudoefedrină.

Se utilizează în caz de: Congestie nazală și sinuzală, febră, dureri de cap, dureri în gât, dureri musculare și articulare.

Prezentare:

24 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa