Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm

Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P548491232

Substanta activa este pancreatina.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm

Fiecare comprimat gastrorezistent contine 325 mg pancreatina, cu o activitate minima: lipolitica 10000 U, amilolitica 8125 U, proteolitica 536 U. Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, polividona K30, crospovidona, glicolat sodic de amidon, talc, stearat de magneziu, celuloza microcristalina 101, hipromeloza 15cP, dioxid de titan, macrogol 4000, acid citric monohidrat, copolimer acid metacrilic tip C, trietilcitrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, alcool polivinilic partial hidrolizat, macrogol 3350, Ponceau 4R, galben amurg FCF.

Indicatii terapeutice Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm:

Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm contine un amestec de enzime numit "pancreatina". Pancreatina va ajuta sa digerati alimentele.

Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm este utilizat la copiii si adultii cu "insuficienta pancreatica exocrina". Aceasta apare atunci cand pancreasul nu secreta suficiente enzime pentru a digera mancarea. Este des intalnita la persoanele care prezinta:

  • Fibroza chistica, o boala genetica rara;
  • Blocarea canalelor pancreasului sau ale vezicii biliare (ductele pancreatice sau canalul biliar comun);
  • Inflamatia cronica a pancreasului (pancreatita);
  • Cancer de pancreas;
  • Au suferit o operatie de indepartare a unei portiuni din pancreas sau a intregului pancreas (pancreatectomie partiala sau totala);
  • Au suferit o operatie de indepartare a unei portiuni din stomac sau a intregului stomac (gastrectomie partiala sau totala);
  • Dupa chirurgia de by-pass gastro-intestinal.

Enzimele din Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm actioneaza prin digerarea alimentelor care trec prin intestin. Trebuie sa utilizati Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm in timpul meselor sau gustarilor sau imediat dupa acestea. Acest lucru va permite enzimelor sa se amestece bine impreuna cu alimentele.

Doze si mod de administrare Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm:

Doza este stabilita in functie de necesitatile individuale si severitatea tulburarilor dispeptice din insuficienta pancreatica exocrina.

Comprimatele gastrorezistente se inghit intregi cu o cantitate suficienta de lichid in timpul mesei sau imediat dupa acestea.

Adulti

Doza recomandata este de 1-2 comprimate gastrorezistente Triferment Forte la fiecare masa.

Doza maxima de unitati de lipaza este de 15000-20000/kgc/zi.

Copii

Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm se administreaza, la indicatia medicului, copiilor peste 6 ani datorita formei farmaceutice.

Precautii Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm:

Daca simptomele digestive persista sau se agraveaza sub tratament este necesara prezentarea la medic.

Daca utilizati doze mari de enzime pancreatice pot aparea leziuni la nivelul gurii si anusului, precum si stricturi intestinale. La pacientii cu fibroza chistica care folosesc doze mari din produse care contin pancreatina a fost raportata o boala rara numita "colonopatie fibrozanta", afectiune in care intestinul este ingustat. Daca aveti fibroza chistica si luati mai mult de 10000 unitati de lipaza/kg corp/zi si aveti dureri abdominale neobisnuite sau modificari ale simptomelor abdominale, spuneti medicului dumneavoastra.

Daca aveti guta si litiaza urinara se recomanda prudenta.

Atentionari speciale Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm:

Sarcina, alaptare, fertilitate

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Triferment Forte 325mg, 10 comprimate gastrorezistente, Biofarm:

Nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review