Parasinus Penta, 12 comprimate, Gsk

Parasinus Penta, 12 comprimate, Gsk - RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
W61457
Proprietati: Parasinus Penta ameliorează simptomele răcelii și gripei: reduce febra, calmează durerile de gât, de cap și musculare, reduce congestia nazală. Compoziție: Parasinus Penta comprimate conține: [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Parasinus Penta, 12 comprimate, Gsk

Proprietati:

Parasinus Penta ameliorează simptomele răcelii și gripei: reduce febra, calmează durerile de gât, de cap și musculare, reduce congestia nazală.

Compoziție:

Parasinus Penta comprimate conține: 500 mg paracetamol, care ameliorează durerea și scade febra 25 mg cafeină, care potențează efectul analgezic al paracetamolului 5 mg clorhidrat de fenilefrină, un decongestionant, care desfundă nasul și sinusurile 20 mg terpin hidrat, un expectorant care fluidizează secrețiile, ușurând eliminarea acestora 38 mg acid ascorbic, care compensează consumul crescut de vitamina C în caz de răceală, gripă, stări febrile

Mod de administrare:

- La copii cu vârste între 6-12 ani: 1 comprimat la fiecare 4-6 ore, maxim 4 comprimate în 24 de ore

- Adulți și copii cu vârste începând de la 12 ani 1-2 comprimate la fiecare 4-6 ore, maxim 8 comprimate în 24 de ore

Prezentare:

12 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa