Crema Cleanance SPF50+ Triasorb, 50 ml, Avene

  • -10%
Crema Cleanance SPF50+ Triasorb, 50 ml, Avene -  - AVENE
AVENE
P479852288

Acest nou produs de îngrijire solară încorporează TriAsorB, un nou filtru solar cu spectru ultra-larg care protejează împotriva razelor UV și nu numai, cu protecție împotriva acceleratorului de îmbătrânire a pielii, lumina albastră de până la 450 nm.Pentru piele sensibila.Oferă o protecție solară cu spectru ultra-larg.Această cremă solară este ideală pentru protejarea zilnică a pielii grase cu imperfecțiuni.

[...]

Descriere: Crema Cleanance SPF50+ Triasorb, 50 ml, Avene

Proprietati:

  • Pentru piele sensibila;
  • Oferă o protecție solară cu spectru ultra-larg;
  • Această cremă solară este ideală pentru protejarea zilnică a pielii grase cu imperfecțiuni;
  • Cu Monolaurin, un ingredient activ sebo-reducător, reduce semnificativ coșurile și ajută la stoparea apariției semnelor datorate expunerii la soare;
  • Cleanance Sun Cream SPF 50+ lasă pe piele un finisaj imperceptibil, fără strălucire, atunci când este aplicată și reprezintă o bază excelentă pentru machiajul de zi cu zi;
  • Formula este, de asemenea, rezistentă la apă;
  • Acest nou produs de îngrijire solară încorporează TriAsorB, un nou filtru solar cu spectru ultra-larg care protejează împotriva razelor UV și nu numai, cu protecție împotriva acceleratorului de îmbătrânire a pielii, lumina albastră de până la 450 nm.

Mod de utilizare:
Înainte de expunerea la soare, aplicați în medie un deget de produs pe față și gât.
Aplicați o cantitate generoasă.

Ingrediente:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. WATER (AQUA). GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. GLYCERYL LAURATE. GLYCERYL STEARATE. STEARYL ALCOHOL. TAPIOCA STARCH. VP/EICOSENE COPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM. ZINC GLUCONATE.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-23 10:48:10
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review