Lapte de protectie solara pentru bebelusi SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 50 ml, La Roche-Posay

  • -25%
Lapte de protectie solara pentru bebelusi SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 50 ml, La Roche-Posay -  - LA ROCHE-POSAY
5.0 (2 review-uri)
P459790444
Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor. Pentru față și corp. Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni [...]

Descriere: Lapte de protectie solara pentru bebelusi SPF 50+ Anthelios Dermo Pediatrics, 50 ml, La Roche-Posay

Formulă specială pentru pielea delicată sau predispusă la atopie a bebelușilor. Pentru față și corp. Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni a copilului.

O noua formulă special creată pentru bebeluși. Protecție optimă SPF 50+ împotriva UVB și UVA, mai ridicată decât standardele europene (cu privire la protecția solară), grație sistemului de filtrare fotostabil brevetat. Formula care respectă pielea bebelușilor: elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță. Îmbogățită cu extract natural de Unt de shea, pentru a hidrata și calma pielea și pentru a-i foritifica bariera cutanata. O textura onctuoasă, catifelată și confortabilă. Hipoalergenică. Testată sub control pediatric și dermatologic.

Mod de utilizare:

Aplicați produsul înainte de a ieși la soare pe zonele neacoperite ale bebelușului. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special în caz de transpirație.

Precauții:

Pentru expunerea indirectă la soare. A se folosi după vârsta de 6 luni a copilului. Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Protejați-i cu pălării, tricou și ochelari de soare. Expunerea excesivă, chiar și indirectă la razele solare poate fi periculoasă. Niciun produs nu oferă protecție 100%. Evitați contactul cu ochii, clătiți cu atenție zona respectivă. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-08 09:39:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (2)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review