Muguri de Vita de vie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

P438796522
  • -10%
Muguri de Vita de vie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - HOFIGAL
Hofigal
Proprietăți: Acțiune benefică asupra: aparatului osteo-articular, sistemului reticulo-endotelial, oro-faringelui. - de normalizare a nivelului proteinelor serice și a colesterolului total, stimulează sistemul reticulo-endotelial, este imunostimulator. [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Muguri de Vita de vie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra: aparatului osteo-articular, sistemului reticulo-endotelial, oro-faringelui.
- de normalizare a nivelului proteinelor serice și a colesterolului total, stimulează sistemul reticulo-endotelial, este imunostimulator.
Produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe biologic active în completarea dietei pentru susținerea sănătății aparatului osteo-articular;
- intervine favorabil în protejarea articulațiilor la persoane cu vârsta peste 40 ani, la persoane cu modificări funcționale ale articulațiilor datorate procesului de îmbătrânire sau în perioada de menopauză;
- stimulează sistemul imunitar în tulburări funcționale la nivel oro-faringian (în special al amigdalelor) provocate de contaminanți.
Ingrediente:
- o monodoză de 1,5 ml conține extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeți de Viță de vie (Vitis viniferă). Conține alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare:
- câte 1 monodoza de 1,5 ml extract diluată într-o lingură de apă, de 2-3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală și apoi se înghite treptat.
Se poate asocia și cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.

Prezentare:
30 monodoze


Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13