Lapte praf NAN 2 Comfortis 800g, de la 6 luni, Nestle

Lapte praf NAN 2 Comfortis 800g, de la 6 luni, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - NAN
5.0 (1 review-uri)
Nan
P438799962

Lapte praf premium pentru sugari de la 6 luni Este important să acorzi atenție confortului digestiv al puiului tău încă de la naștere. 

Se incarca ofertele...

Descriere Lapte praf NAN 2 Comfortis 800g, de la 6 luni, Nestle

Lapte praf premium pentru sugari de la 6 luni

Este important să acorzi atenție confortului digestiv al puiului tău încă de la naștere.

Fericirea burticii micuțului tău influențează atât bunăstarea sa, cât și pe cea a întregii familii.

NAN COMFORTIS 2 este un lapte de continuare pentru sugarii sănătoși care poate fi folosit de la 6 luni, atunci când aceștia nu pot fi alăptați.

Formulă unică: OPTIPRO este o tehnologie specială pentru optimizarea proteinelor, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.

L. reuteri*** sunt culturi similare cu cele care se găsesc în laptele matern.

Cu fibre delicate - FOS/GOS.

Conține DHA în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început (Regulamentul Delegat 2016/127), acum în cantitate dublă față de rețeta anterioară.

Numai lactoză - este unicul glucid din NAN COMFORTIS 2.

Ingrediente:

lapte degresat, lactoză, uleiuri vegetale ( floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, cocoș, răpită cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), proteine din zer demineralizat, permeat demineralizat din zer, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), minerale (citrați de calciu, citrat de potasiu, fosfați de calciu, clorură de magneziu, citrat de sodiu, clorură de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), ulei de pește, emulgător lecitină din soia, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacină), D pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), ribo flavina (vitamina B2), acetat de reținil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), lochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri****.

****Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licen a BioGăia AB

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Închideți cutia după fiecare utilizare și depozitați-o la loc uscat și răcoros.

Trebuie consumat în maxim 3 săptămâni de la deschiderea cutiei.

Notă importantă:

Ambalat în atmosfera protectoare.

Poate conține: lapte, lactoză, zer, soia, peste

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, iar alăptarea trebuie să continue pe o perioadă cât mai îndelungată.

Înainte de a vă decide să folosiți o formulă de lapte pentru sugari, consultați medicul dvs.

Prezentare:

800 gData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

S-ar putea sa-ti placa