Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

W53773
  • -10%
Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal - DEZECHILIBRE-HORMONALE - HOFIGAL
Hofigal
Proprietăți: Acțiune benefică asupra:aparatului genital feminin, de echilibrare a funcțiilor axei hipotalamo-hipofizo-gonadice, a metabolismului proteic. - de corectare a tulburărilor endocrine feminine la orice [...]

Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra:aparatului genital feminin, de echilibrare a funcțiilor axei hipotalamo-hipofizo-gonadice, a metabolismului proteic.
- de corectare a tulburărilor endocrine feminine la orice vârstă (pubertate, perioada de menopauză), de reglarea metabolismului proteic și reechilibrarea valorilor proteinelor serice.
- produs cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe biologic active în suplimentarea dietei pentru activarea sau normalizarea funcțiilor endocrine specific feminine;
- reglează secreția hormonală ovariană în tulburări ale funcționarii glandelor endocrine și în dezechilibre neurovegetative și endocrine cu repercursiuni asupra aparatului genital;
- influența pozitivă în senescență feminină (îmbătrânire precoce la femei);
- atenuează tulburările neurovegetative premenstruale, tulburări ale libidoului;
- contribuie la eliminarea valorilor crescute ale secreției de foliculină în perioada premenstruală;
- efect benefic în reținerea apei în organism.
Ingrediente:
- o monodoză de 1,5 ml conține extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mlădite proaspete de zmeur (Rubus idaeus). Conține alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare:
- câte 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puțină apă (o lingură de apă), cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală și apoi se înghite treptat.
Se poate asocia și cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Prezentare:
30 monodoze


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review