Spray invizibil pentru copii cu SPF 50+ Anthelios Dermo-Pediatrics, 200 ml, La Roche-Posay

Spray invizibil pentru copii cu SPF 50+ Anthelios Dermo-Pediatrics, 200 ml, La Roche-Posay - PROTECTIE-SOLARA-COPII - LA ROCHE-POSAY
P459790447
Proprietati: - asigură o protecție ridicată împotriva UVA, UVB, IR și poluare și împotriva efectelor negative cauzate de acestea; - formulă concepută pentru pielea sensibilă a copiilor; - este foarte rezistent la [...]

Descriere: Spray invizibil pentru copii cu SPF 50+ Anthelios Dermo-Pediatrics, 200 ml, La Roche-Posay

Proprietati:

- asigură o protecție ridicată împotriva UVA, UVB, IR și poluare și împotriva efectelor negative cauzate de acestea;

- formulă concepută pentru pielea sensibilă a copiilor;

- este foarte rezistent la apă, transpirație și nisip;

- potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor;

- nu contine parfum si este antioxidant.

Ingrediente:

Aqua/Water, Alcohol Denat., Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyldiphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Butylmethoxybenzoylmethane, Glycerin, Propanediol, C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate, Copolymer, Drometrizole Trisiloxane, Diisopropyladipate, Diisopropyl Sebacate, Dicaprylyl Ether, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate. (Code F.I.L. C236821/1)

Mod de utilizare:

Aplicați protecția solară chiar înainte de expunerea la soare.

Precautii:

Reaplicați frecvent o cantitate generoasă de produs pentru menținerea protecției, în special după înot, transpirație sau uscare cu prosopul. Protejați copiii cu pălărie, tricou și ochelari de soare. Nu pulverizați direct pe față, pulverizați in palme înainte de aplicare. Evitați zona ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Evitați contactul cu materialele textile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review