Urgo Pansament Spray, 40ml

Urgo Pansament Spray, 40ml -  - URGO
URGO
P548491055

Ranile superficiale nu sunt, in general, grave si sunt adesea suferite in urma unei cazaturi sau a frecarii de o suprafata dura sau aspra.

[...]

Descriere: Urgo Pansament Spray, 40ml

Ele sunt in general dureroase din cauza terminatiilor nervoase situate chiar sub piele. Pansamentul Filmogel Spray Urgo actioneaza intocmai ca o a doua piele, formand o pelicula invizibila ce ofera protectie si favorizeaza vindecarea leziunilor de suprafata sau a zgarieturilor.Formatul sau cu pulverizator il face, de asemenea, deosebit de potrivit pentru a fi aplicat pe orice zona a corpului, chiar si pe cele mai dificile cum ar fi coatele, genunchii sau degetele.

Beneficii Urgo Pansament Spray, 40ml:

  • Este rezistent la apa si la frecare, lasand in acelasi timp pielea sa respire;
  • Produs de familie pentru adulti, dar si pentru copii de la 3 ani in sus.

Compozitie Urgo Pansament Spray, 40ml:

Derivat de celuloza, Solventi, Uleiuri, Gaz propelent.

Mod de utilizare Urgo Pansament Spray, 40ml:

Curatati rana. Spalati bine si uscati bine. Pulverizati solutia pe rana, tinand spray-ul la o distanta de 5-10 cm de rana. Lasati sa se usuce timp de 1 minut. Spray-ul poate fi reaplicat ori de cate ori este necesar, deoarece solutia se absoarbe singura. 

Precautii Urgo Pansament Spray, 40ml:

A nu se utiliza pe rani sau arsuri infectate, adanci sau care supureaza. A nu se utiliza pe fata sau pe mucoase. A nu se inhala. Iritant pentru ochi. Poate provoca o usoara senzatie de intepaturi la aplicare. Recipient presurizat. A se pastra la adapost de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi de peste 50°C. Nu strapungeti si nu ardeti recipientul, chiar si atunci cand este gol. Nu pulverizati pe flacari sau pe materiale in flacari. A se depozita departe de orice flacara sau sursa de scantei. A nu se depozita la indemana copiilor. Utilizati numai in zone bine ventilate. Nu utilizati la copii sub 3 ani. In cazul formarii unei pelicule care obstructioneaza varful, razuiti aceasta pelicula pentru o mai buna difuzie.

Forma de prezentare Urgo Pansament Spray, 40ml:

40ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review