Cicatrizin unguent DermoTis, 50 ml, Tis

Cicatrizin unguent DermoTis, 50 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
I7397
Proprietăți: Favorizează refacerea țesuturilor lezate, stimulând procesul de granulare și epitelizare în răni, degerături, arsuri. Asocierea principiilor bioactive conținute în extractele naturale (țătăneasa, sună [...]

Descriere: Cicatrizin unguent DermoTis, 50 ml, Tis

Proprietăți:

Favorizează refacerea țesuturilor lezate, stimulând procesul de granulare și epitelizare în răni, degerături, arsuri. Asocierea principiilor bioactive conținute în extractele naturale (țătăneasa, sunătoare, mușețel, galbenele) conferă produsului calități terapeutice caracteristice: antiinflamatorii, cicatrizante și stimulează procesul de reepitelizare al țesuturilor.

Produsul este accelerează procesul de vindecare a rănilor care se vindecă greu. Ingrediente: - extracte naturale (țătăneasa, sunătoare, mușețel, galbenele).

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review