Cicatridina unguent, 60 g

2225252551
  • -10%
Cicatridina unguent, 60 g - RANI-ARSURI-CICATRICI - NATURPHARMA
NaturPharma
Cicatridina unguent își face efectul datorită prezenței acidului hialuronic, o mucopolizaharidă care este distribuită din abundență în multe țesuturi ale corpului. Acidul hialuronic funcționează ca suport structural, dâ [...]

Cicatridina unguent își face efectul datorită prezenței acidului hialuronic, o mucopolizaharidă care este distribuită din abundență în multe țesuturi ale corpului. Acidul hialuronic funcționează ca suport structural, dând astfel tonicitate, trofism și elasticitate țesutului.

Compoziție:

Apă, parafină lichidă, alcool cetilstearilic, ulei de migdale dulci, polioxietilena ștearil eter, polioxietilena ștearil eter, glicerina, sorbitol, ulei de silicon, digluconat de clorhexidină, imidazolidinil uree, hialuronat de sodiu, sare disodiu a EDTA, BHT.

Indicații:

Tratament adjuvant al procesului reparator în caz de:

- iritații și roșeața;

- după intervenții de peeling, epilare și cu laser;

- răni superficiale

- fisuri, zgârieturi, abraziuni, erupții, arsuri de gradul I și II, tăieturi superficiale;

- răni adânci

- cicatrici chirurgicale, inflamații decubit, ulcere.

Mod de utilizare:

Aplicați unguentul pe zona afectată prin mișcări ușoare de masaj. Protejați cu tifon dacă este necesar. Spălați-vă pe mâini înainte și după utilizarea dispozitivului medical. Aplicați de 2-3 ori pe zi sau conform prescripției medicale. Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor.

Precauții:

Nu utilizați în cazul hipersensibilității la unul din componentele produsului. Se recomandă consultarea unui medic în caz de sarcină sau alăptare.

Prezentare:

60 g

2225252551

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: