Cutaden, crema protectoare, 40 g,

Cutaden, crema protectoare, 40 g,  - RANI-ARSURI-CICATRICI - ANTIBIOTICE
Antibiotice
I4426
Descriere: Cutaden crema protectoare este destinata in tratarea locala a dermatitelor de iritatie, a eczemelor uscate, a pruritului, a arsurilor superficiale si a degeraturilor. Crema contine substante cu actiune regeneranta, [...]

Descriere: Cutaden, crema protectoare, 40 g,

Descriere:

Cutaden crema protectoare este destinata in tratarea locala a dermatitelor de iritatie, a eczemelor uscate, a pruritului, a arsurilor superficiale si a degeraturilor.

Crema contine substante cu actiune regeneranta, emolienta, astringenta si totodata protectoare pentru tesutul cutanat. Cutaden crema protectoare ajuta in cicatrizarea dermului si in refacerea leziunilor de la nivelul pielii si previne eficient proliferarea microbilor

Compozitie:

Unguentul contine ihtiol 1-5 goxid de zinc 15 g, oxid de titan 6 g, extract Hamamelis fluid exprimat in substanta uscata 0-13 g, tetraborat de sodiu 0-10 g, excipienti pana la 100 g.

Mod de administrare:

Aplicatii locale pe piele de 2-3 ori pe zi (in conditiile de asepsie a leziunii).

Mod de prezentare:

Tub 40 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review