Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml

Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml -  - FARA
Fara
P548489764

Datorita actiunii sale de protectie si hidratare, Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml cutanata calmeaza pielea, favorizand procesul de normalizare fiziologica.

[...]

Descriere: Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml

Proprietati Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml:

Datorită acțiunii sale de protecție și hidratare, Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml, cutanată calmează pielea, favorizând procesul de normalizare fiziologică.

Indicat pentru adulți, copii și bebeluși în caz de:

  1. arsuri solare
  2. arsuri superficiale de gradul I sau 
  3. ulceratii superficiale 
  4. protectie inainte si dupa radioterapie
  5. iritatii si manifestari ale pielii, insotite de roseata 
  6. crapaturi ale pielii, chiar si recurente 
  7. descuamari 
  8. eruptii cutanate 
  9. uscaciune a pielii 
  10. mici abraziuni 

Indicat pentru adulți în:

  1. ingrijirea pielii dupa tatuare 
  2. peeling chimic

Mod de utilizare Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml:

Aplicați un strat generos pe zona implicată și lăsați produsul acolo până la absorbția totală. Dacă este necesar, aplicați din nou. Produsul rezidual va oferi protecție pentru o perioadă lungă de timp. Puteți utiliza de mai multe ori pe zi, până la normalizarea completă a pielii sau conform recomandării medicale. În cazul tatuajelor, aplicați un strat subțire de produs. În caz de arsuri, se răcește zona afectată cu apă potabilă de la robinet, timp de aproximativ 15 minute, apoi dacă este necesar se curață zona și ulterior se aplică Neoviderm Emulsie cutantă. Dacă produsul este utilizat în timpul radioterapiei, aplicați emulsia cu cel puțin 3 ore înainte și după tratament.

Ingrediente Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml: 

Apă, Parafina lichidă (ulei mineral), Stearat de glicol, Acid Stearic, Propilen Glicol, Petrolatum, Squalane, Ulei de avocado, Algin, Beta-glucan, Hialuronat de Sodiu, Trietanolamină, Cetil Palmitat, Sorbat de potasiu, Fenoxietanol, Metilparaben Sodic, Etilparaben Sodic, Metilparaben, Etilparaben, Parfum.

Precautii Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml:

Nu utilizaţi produsul în caz de hipersensibilitate la ingrediente. În cazul efectelor secundare, opriți utilizarea şi consultaţi medicul. A nu se utiliza în caz de plăgi infectate și/sau sângerare. În situația în care există arsuri severe sau ulcere, consultați un medic înainte de utilizare.Evitați contactul cu ochii, sau dacă este necesar, clătiți=i cu apă. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Păstrați produsul închis și ferit de căldură.

Doar pentru uz extern.

Prezentare Neoviderm Emulsie Cutanata, 100ml:

100ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review