Extracare Spray Arsuri Solare, 50 ml, Biofarm

Extracare Spray Arsuri Solare, 50 ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P459792325
Extracare spray: Acordarea primului ajutor in cazul arsurilor, solare, aburi, apa fierbinte, flacara, substante chimice. Beneficii Extracare spray: - Diminueaza durerea - Opreste evolutia arsurii - Diminueaza edemul - Nu mai este necesara racirea [...]

Descriere: Extracare Spray Arsuri Solare, 50 ml, Biofarm

Extracare spray:

Acordarea primului ajutor in cazul arsurilor, solare, aburi, apa fierbinte, flacara, substante chimice.

Beneficii Extracare spray:

- Diminueaza durerea

- Opreste evolutia arsurii

- Diminueaza edemul

- Nu mai este necesara racirea arsurii cu apa, datorita evaporarii progresive a moleculelor de apa continute de hidrogel, asigurandu-se astfel un efect de racire

- Limiteaza riscul hipotermiei

Mod de utilizare:

Extracare spray: Se pulverizeaza hidrogel pe zona arsa si se acopera, la nevoie, cu un pansament non-absorbant steril; se mentine pe zona arsa 30-45 minute.

Arsuri chimice: inainte de utilizarea produsului, agentul chimic responsabil de producerea arsurii se neutralizeaza prin spalarea abundenta cu apa. Spray-ul poate fi utilizat in orice pozitie, nu doar in pozitie verticala Atentie! Daca apar semnele unei infectii locale tratamentul poate fi continuat numai cu acordul medicului.

Produsul este destinat exclusiv pentru uz extern.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review