Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia

P548490266
Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia - DURERE-SI-FEBRA - TERAPIA
TERAPIA

Ibuprofen.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia

Indicatii Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia:

Ibuprofenul, ingredientul activ al acestui medicament, acționează prin reducerea durerii și a febrei.

Este recomandat adulților și adolescenților cu vârsta peste 12 ani pentru ameliorarea simptomatică a  durerilor ocazionale ușoare sau moderate, cum ar fi dureri de cap, dureri dentare, dureri menstruale, dureri  musculare (contracturi) sau dureri de spate (lumbago), precum și în stări febrile și febră și dureri după  vaccinare.

Trebuie să discutați cu un medic dacă simptomele se agravează sau nu se ameliorează și dacă febra  durează mai mult de 3 zile sau durerea durează mai mult de 3 zile la adolescenți sau 5 zile la adulți.

Contraindicații Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia:

Nu luaţi Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia:

- dacă sunteți alergic la ibuprofen, la alte AINS (de exemplu, acid acetilsalicilic, naproxen etc.) sau  la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

PrecautiiPaduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia

Înainte să luaţi Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Deoarece administrarea medicamentelor cu ibuprofen a fost asociată cu un risc crescut de anomalii congenitale/avort, folosirea acestuia în primul și al doilea trimestru de sarcină nu este recomandată, cu excepția cazului în care se consideră strict necesar. În aceste cazuri, doza și durata administrării vor fi reduse la minim.

În al treilea trimestru de sarcină, utilizarea acestui medicament este contraindicată.

Acest medicament trece în laptele matern, dar poate fi luat în timpul alăptării, dacă îl utilizați în doza recomandată pentru o perioadă cât mai scurtă de timp.

Pentru pacientele aflate la vârsta fertilă, trebuie menționat că medicamentele de tip ibuprofen au fost asociate cu o capacitate redusă de a concepe. Evitați să luați acest medicament dacă încercați să rămâneți gravidă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Dacă aveți amețeli, vertij, tulburări de vedere sau alte simptome în timp ce luați acest medicament, nu trebuie să conduceți vehicule sau să folosiți utilaje periculoase.

Mod de administrare Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia:

Întotdeauna utilizați acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă nu sunteţi sigur/sigură. 

Doza recomandată este:

• Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani (la adolescenți cu greutatea > 40 kg):

Doza inițială: luați 1 sau 2 capsule (200 mg) cu apă. Dacă este necesar, luați doze suplimentare de 1 sau 2 capsule (200 mg), dar nu depășiți o doză totală de 6 capsule într-o perioadă de 24 de ore. 

Intervalul dintre doze nu trebuie să fie mai mic de 4 ore pentru doza de 200 mg.

• Pacienți cu vârsta peste 65 de ani: cantitatea care trebuie luată trebuie stabilită de medicul acestora, deoarece poate fi necesară o reducere a dozei obișnuite.

Cea mai mică doză eficace trebuie utilizată pentru cea mai scurtă perioadă de timp necesară pentru ameliorarea simptomelor. Dacă aveți infecție, adresați-vă imediat unui medic dacă simptomele (cum sunt febra și durerea) nu dispar sau se agravează (vezi pct. 2).

Cum să luați medicamentul:

Acest medicament se ia pe cale orală.

Înghițiți medicamentul cu puțină apă. Nu îl mestecați.

Luați medicamentul în timpul meselor, mai ales dacă aveți probleme digestive.

Administrarea acestui medicament este condiționată de apariția durerii sau a febrei. Dacă acestea dispar, administrarea medicamentului trebuie întreruptă.

Trebuie să discutați cu un medic dacă simptomele se agravează sau nu se ameliorează și dacă febra durează mai mult de 3 zile sau durerea durează mai mult de 3 zile la adolescenți sau 5 zile la adulți.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Paduden Express 200mg, 10 capsule, Terapia:

- Substanța activă este ibuprofenul. Fiecare capsulă moale conține ibuprofen 200 mg. 

- Celelalte componente sunt:

Nucleul capsulei: macrogol 600, hidroxid de potasiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, apă purificată.

Învelișul capsulei: gelatină, sorbitol lichid parțial deshidratat (E 420), apă purificată, tartrazină (E 102) și trigliceride cu lanț mediu.

Prezentare:

10 capsule moiData ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review