Nurofen Junior 100 mg cu aroma de portocale, 12 capsule, Reckitt

Nurofen Junior 100 mg cu aroma de portocale, 12 capsule, Reckitt - DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
P459790524
Nurofen junior 7 ani capsule moi masticabile este utilizat la copii cu vârsta între 7 și 12 ani pentru ameliorarea dureriloe ușoare până la moderate precum dureri î [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Nurofen Junior 100 mg cu aroma de portocale, 12 capsule, Reckitt

Nurofen junior 7 ani capsule moi masticabile este utilizat la copii cu vârsta între 7 și 12 ani pentru ameliorarea dureriloe ușoare până la moderate precum dureri în gât, dureri dentare, dureri de ureche, dureri de cap, dureri minore, entorse, febră și simtome de răceală și gripă.

Medicamentul trebuie mestecat înainte de a fi înghițit.

A nu se administra copiilor cu vârsta sub 7 ani.

Mod de administrare:

Copii cu vârsta între 7 - 9 ani: 2 capsule de 3 ori pe zi. Copii cu vârsta între 10 - 12 ani: 3 capsule de 3 ori pe zi. Dozele trebuie administrate aproximativ la fiecare 6 până la 8 ore (sau o perioadă minimă de 6 ore între doze dacă este necesar. Fiecare capsulă moale masticabilă conține ibuprofen 100 mg. Conține glucoză și zahăr.

Prezentare:

12 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review